Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Φράγμα Μόρνας | Εικόνες εγκατάλειψης, πλιάτσικου και μεγάλες ποσότητες νερού που πάνε χαμένες – Θ. Λιακόπουλος: “Πλιάτσικο στα διυλιστήρια, πίνακες κλεμμένοι, δεν έχει μείνει τίποτα” (video+φωτο)
Τις εικόνες εγκατάλειψης ενός μεγάλου έργου, του φράγματος στη Μόρνα, έφερε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα” Θανάσης Λιακόπουλος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.Ο κ. Λιακόπουλος ο οποίος επισκέφτηκε πρόσφατα το έργο, στην τοποθέτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε λόγο για εγκατάλειψη και καταστροφή του έργου. “Πλιάτσικο στα διυλιστήρια, πίνακες κλεμμένοι, δεν έχει μείνει τίποτα. Ήθελα να ξέρω αν η διοίκηση έχει ασχοληθεί με το θέμα, αν υπάρχει διάθεση να ασχοληθεί γιατί το μέλημα μας είναι να εξασφαλίσουμε στους δημότες μας την ποσότητα νερού που απαιτείται τόσο για την ύδρευση όσο και για την άρδευση” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λιακόπουλος και πρόσθεσε πως πρέπει να αξιοποιηθεί το έργο, ώστε να μην πηγαίνουν χαμένα εκατοντάδες κυβικά νερού.
Ο κ. Λιακόπουλος στο φράγμα της Μόρνας
19.9.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget