Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης – Κοινωνικό Ιατρείο | 1000 ωφελούμενοι & 7328 δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες


1000 και πλέον ωφελούμενοι & 7328 ιατρικές υπηρεσίες από τον Ιούνιο του 2021 έως και σήμερα συμπυκνώνουν τις πολύτιμες δωρεάν υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής & πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, που έχουν παρασχεθεί σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού (ανασφάλιστοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άστεγοι, χρήστες ουσιών, ανήμποροι μετακίνησης, πρόσφυγες κ.α.) από το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Κατερίνης.

Απλώνοντας δίχτυ κοινωνικής πολιτικής & πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ο Δήμος Κατερίνης δημιούργησε και στελέχωσε το Κοινωνικό Ιατρείο, σε ένα ιατρικά και τεχνολογικά άρτια εξοπλισμένο κτίριο στο χώρο του παλαιού Νοσοκομείου (διασταύρωση των οδών 7ης Μεραρχίας & Νοσοκομείου), το οποίο παραχωρήθηκε από τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας.

Παράλληλα, με συντονισμένες ενέργειες ο Δήμος εξασφάλισε τη χρηματοδότηση του κόστους λειτουργίας, στο πλαίσιο της «Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Κατερίνης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020 και τον εξοπλισμό από δωρεά του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Επιπλέον, προσέλαβε το επιστημονικό προσωπικό (Ιατρό, νοσηλεύτρια και διοικητικό υπάλληλο) με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

«Ο στόχος και το στοίχημά μας, να έχουν και οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού πρόσβαση στην Υγεία έγιναν πράξη. Μια ουσιαστική παρέμβαση, που ανακουφίζει την τοπική κοινωνία και ενισχύει τις κοινωνικές δομές στον Δήμο μας, την οποία σχεδιάσαμε και ολοκληρώσαμε με ταχείς ρυθμούς» σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.19.9.22
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget