Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Οι Φίλοι του Μουσείου Πόλης της Κατερίνης: Συναυλία λαϊκής και έντεχνης μουσικής

Αγαπητές/οί των τοπικών μέσων ενημέρωσης της πόλης, σας γνωρίζουμε οτι την Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 20:30 μ.μ, στο ανοιχτό θέατρο του πάρκου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία λαϊκής και έντεχνης μουσικής από παλιούς και νέους καλλιτέχνες της πόλης μας με σκοπό την ενημέρωση της κοινότητας για την πρόταση ίδρυσης “Μουσείο Πόλης” στην Κατερίνη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν γνωστές και άγνωστες εικόνες από την εξέλιξη της πόλης και των ανθρώπων της μέσα από ιδιωτικές φωτογραφικές συλλογές συμπολιτών μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται χάριν της αφιλοκερδούς συμμετοχής των καλλιτεχνών, της αποφασιστικής συμβολής του ΟΠΠΑΠ του Δήμου μας, των χορηγιών ιδιωτών και της υποστήριξης της Εστίας Πιερίδων Μουσών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα της πολιτείας που θα ισχύουν για εκείνη την ημέρα.Με εκτίμηση
Οι Φίλοι του Μουσείου Πόλης της Κατερίνης


2.7.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget