Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στόχος διαρρηκτών το Ορειβατικό Καταφύγιο Λαγομάνα του ΕΟΣ Κοζάνης στα Πιέρια

Παλικαράδες με λοστούς ρήμαξαν πόρτες και ότι βρήκαν μπροστά τους.

Καταγγέλλουμε το συμβάν όχι γιατί ελπίζουμε να βρεθούν αλλά για να επιστήσουμε την προσοχή στους φίλους της περιοχής. Οι άνθρωποι αυτοί χωρίς προφανή σεβασμό σε κανέναν κόπο η θυσία ξηλώνουν ότι μπορεί να τους φαντάζει χρήσιμο και σίγουρα μπορεί να γίνουν και επικίνδυνοι σε πιθανή συνάντηση!

Το καταφύγιό μας στήθηκε την δεκαετία του ’80 με κόπο και αγώνες ανθρώπων με ιδανικά και αξίες. Και πάνω απ’ όλα αγάπη για τα βουνά και τη φύση!

Σε αυτά τα ιδανικά στηρίζουμε κι εμείς ως ακόλουθοι και συνεχιστές κατά κάποιο τρόπο, τις προσπάθειές μας να το κρατήσουμε ζωντανό, παρά τις δυσκολίες που συναντάμε. Ο χώρος είναι ήδη και πάλι έτοιμος να φιλοξενήσει τους φίλους του βουνού!

Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα αυτή μας την προσπάθεια.
2.7.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget