Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η ιερόδουλη που έγινε ο φόβος και ο τρόμος των θαλασσών
Δείτε την απίστευτη ιστορία της


Ο πιο επιτυχημένος πειρατής στην ιστορία ήταν μια γυναίκα που ονομαζόταν Τσινγκ Σι.

Ήταν ιερόδουλη στην Κίνα μέχρι που την αγόρασε και την παντρεύτηκε ο Διοικητής του Στόλου της Κόκκινης Σημαίας. Όμως, ο σύζυγός της τη θεωρούσε ισάξια του και έγινε ενεργός πειρατής διοικητής στον στόλο του!


Μετά τον θάνατο του συζύγου της το 1807, πήρε τον έλεγχο της πειρατικής συνομοσπονδίας του με την υποστήριξη του υιοθετημένου γιου του Ζανγκ Μπάο, με τον οποίο συνήψε σχέση και αργότερα παντρεύτηκε.

Τα πλοία της ήρθαν σε σύγκρουση με πολλές μεγάλες δυνάμεις, αλλά ο στόλος της ήταν πολύ δυνατός και έμπειρος.

Πέθανε το 1844 σε ηλικία περίπου 68 ετών, έχοντας ζήσει μια σχετικά ειρηνική και ευημερούσα ζωή από το τέλος της καριέρας της στην πειρατεία. Ήταν η πιο επιτυχημένη γυναίκα πειρατής της ιστορίας και ένας από τους πιο επιτυχημένους πειρατές στην ιστορία γενικώς, αν όχι η σημαντικότερη και πιο πετυχημένη.


pronews.gr
17.7.22
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget