Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η Γερμανία αγόρασε 20.000 συστήματα νυκτερινής όρασης από την ΘΕΩΝ Αισθητήρες!

Η μεγαλύτερη ελληνική εξαγωγική επιτυχία


Στην σημερινή 20χρονη επέτειο του διακρατικού ευρωπαϊκού φορέα OCCAR που γιορτάστηκε στο ιστορικό Steigenberger Grand Hotel Petersberg στη Βόννη, επιλέχθηκε η ελληνική εταιρεία ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ (THEON SENSORS)

 σε κοινοπραξία με την γερμανική HENSOLDT και υπέγραψαν συμφωνία-μαμούθ, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, που αφορά την προμήθεια επιπλέον 20.000 δίκυαλων νυκτερινής όρασης για τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη εξαγωγική ελληνική επιτυχία στην Γερμανία στην ιστορία των ελληνο-γερμανικών σχέσεων.Από την υπογραφή της σύμβασης (από αριστερά): Lieutenant-General Frederic Goetynck (National Armament Director, Βέλγιο), Κρίστιαν Χατζημηνάς (CEO THEON SENSORS), Matteo Bisceglia (Director OCCAR-EA), Αndreas Hülle (Head of Optronics & Land Solutions and Managing Director HENSOLDT Optronics), Hubert Blahnik (Deputy National Armaments Director, Γερμανία)

Είναι χαρακτηριστικό της σημασίας της σύμβασης ότι είναι οι μόνες εταιρείες που έβαλαν υπογραφή στην επέτειο του OCCAR μια μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και την ελληνική πολεμική βιομηχανία αφού να είναι η μόνη χώρα που επιλέχθηκε να υπογράψει μια τόσο σημαντική συμφωνία στην επίσημη επετειακή σύνοδο του OCCAR.

 


Από την υπογραφή της σύμβασης (από αριστερά): Κρίστιαν Χατζημηνάς (CEO THEON SENSORS), Matteo Bisceglia (Director OCCAR-EA) and Andreas Hülle (Head of Optronics & Land Solutions and Managing Director HENSOLDT Optronics)
«Θέλουμε ο OCCAR να γίνει η ανεξάρτητη αρχή όλων των ευρωπαϊκών προμηθειών για την άμυνα στην ΕΕ» δήλωσε η Christine Lambrecht, Ομοσπονδιακή Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Christine Lambrecht (δεξιά) κατά την ομιλία της

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της υπογραφής η ΤΗΕΟΝ SENSORS παρουσίασε το τελικό προϊόν νυχτερινής όρασης MIKRON σε όλους τους Ευρωπαίους Διευθυντές Εξοπλισμών της Ευρώπης (Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία).

Εκπρόσωποι του OCCAR σχολίασαν το άριστο επίπεδο συνεργασίας τους με τη ΤΗΕΟΝ, την ταχύτητα στις παραδόσεις, και ότι ειδικά οι τελικοί χρήστες, εν προκειμένου οι Ειδικές Δυνάμεις του Βελγίου και της Γερμανίας έμειναν πάρα πολύ ευχαριστημένες με την αντοχή και τις επιδόσεις του Mikron.

Χαριτολογώντας μάλιστα ανέφεραν «Όσο κι αν “προσπάθησαν” κατά την εκτέλεση αποστολών και ασκήσεων, δεν κατάφεραν να το σπάσουν!»

Να σημειωθεί ότι στην εν λόγω συμφωνία η THEON έχει ήδη έτοιμο προϊόν να παραδώσει, όταν είθισται σε ανάλογες συμβάσεις τα προϊόντα να μην έχουν καν ξεκινήσει να κατασκευάζονται.
Στιγμιότυπο από την υπογραφή της συμφωνίας


pronews.gr
6.7.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget