Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πετρέλαιο: Κάτω από τα 100 δολ. το brent - Μειώνεται η ζήτηση για βενζίνη

Τα συμβόλαια παραδόσεως Αυγούστου για το αμερικανικό WTI στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης έκλεισαν στα 96,3 δολάρια/βαρέλι, σημειώνοντας κέρδη 0,5%

Πετρέλαιο / Πηγή: AP


Kάτω από τα 100 δολάρια το βαρέλι έκλεισε το πετρέλαιο την Τετάρτη, ανακτώντας μέρος των απωλειών των προηγούμενων ημερών, οι οποίες οδήγησαν τόσο το ευρωπαϊκό όσο και το αμερικανικό αργό κάτω από το «φράγμα» των 100 δολαρίων, στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Απρίλιο.

Συγκεκριμένα, τα συμβόλαια παραδόσεως Αυγούστου για το αμερικανικό WTI στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης έκλεισαν στα 96,3 δολάρια/βαρέλι, σημειώνοντας κέρδη 0,5% ή 0,46 δολαρίων/βαρέλι.

Παρόμοια εικόνα και για το ευρωπαϊκό brent, με τα συμβόλαια Σεπτεμβρίου να διαμορφώνονται στα 99,57 δολάρια/βαρέλι, με οριακή άνοδο 0,1%.

Μικρές απώλειες 1% σημείωσε η βενζίνη στις ΗΠΑ, κλείνοντας στα 3,233 δολάρια/γαλόνι, ενώ οριακή άνοδο στα 3,66 δολάρια/γαλόνι κατέγραψε και το πετρέλαιο θέρμανσης παραδόσεως Αυγούστου.

Στο μεταξύ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του φυσικού αερίου σημείωσαν "άλμα” άνω του 8% σήμερα, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις ενισχύουν την πιθανότητα να αυξηθεί η ζήτηση.

Τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας (ΕΙΑ) που ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας έκθεσης για τις προμήθειες πετρελαίου των ΗΠΑ, αποκάλυψαν σημαντική μείωση της ζήτησης για βενζίνη. Ο δείκτης συνολικής προσφοράς βενζίνης, μειώθηκε κατά 8% τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδας, στον μέσο όρο των 8,7 εκατ. βαρελιών την ημέρα, σύμφωνα με την ΕΙΑ.


imerisia.gr

14.7.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget