Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΑΣΕΠ: Εκατοντάδες προσλήψεις σε δήμους, αναλυτικά οι προκηρύξεις

Συνολικά πάνω απο 180 προσλήψεις τρέχουν ή αναμένεται να τρέξουν το επόμενο διάστημα μέσω ΑΣΕΠ σε δήμους, το Dnews σας παρουσιάζει αναλυτικά τις προκηρύξεις.


Εκατοντάδες προσλήψεις έχουν προκηρυχθεί μέσω ΑΣΕΠ σε διάφορους δήμους σε όλη τη χώρα με θέσεις που καλύπτουν ευρεία κατηγοριών.
Αναλυτικότερα το Dnews σας παρουσιάζει τις προκηρύξεις:
Προσλήψεις 13 ατόμων στο Δήμο Περιστερίου

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει την πρόσληψη 13 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας 4 μηνών.
Προσλήψεις 23 ατόμων στο Δ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 23 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που εδρεύει στη Χώρα της Νάξου.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών της Δημοτικής
Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης (οδός Λ. Βύρωνα με Θεσσαλονίκης).


Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
Δ. Νέας Ιωνίας: Προσλήψεις 11 ατόμων στη Δημοτική Κατασκήνωση

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας επανα-ανακοινώνει (λόγω μη κατάθεσης αιτήσεων, μη επαρκούς αριθμού αιτήσεων και οικειοθελών παραιτήσεων κατά την πρόσληψη) την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως τρεις (3) μήνες για τις ανάγκες της Δημοτικής Κατασκήνωσης.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Τανάγρας

Ο Δήμος Τανάγρας ανακοινώνει την πρόσληψη 6 εργατών πυρασφάλειας με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας 3 μηνών.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
20 άτομα στον Δήμο Θάσου

Ο Δήμος Θάσου γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του.


Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
Προσλήψεις 30 ατόμων στο Δήμο Λαρισαίων

Ο Δήμος Λαρισαίων γνωστοποιεί την πρόσληψη 30 συνολικά ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ως δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση
κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες, υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και συγκεκριμένα από 24-6-2022 και ώρα 07:00 π.μ έως τις 28-6-2022 και ώρα 23:00.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
Προσλήψεις 13 ατόμων στο Δήμο Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών πυρασφάλειας-πυροπροστασίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε επτά [7], (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη της τοιχοκόλλησης της παρούσης, στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, ήτοι από 24/6/2021 έως και 30/6/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δημαρχείο Ναυπλιέων , στα προαναφερόμενα τηλέφωνα.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 6 ατόμων στη ΔΕΥΑ Τρίπολης

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριπόλεως, που εδρεύει στην Τρίπολη.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
Προσλήψεις 22 ατόμων στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι δύο (22) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών πυροπροστασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων (Δ/νση: Πράμαντα, τηλ: 2659 3 60240) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Τσιμπίκη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στους χώρους ανακοινώσεων του Δήμου.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
Προσλήψεις 12 ατόμων στο Δήμο Καλλιθέας

O Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιάννης Γάλλος” ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέγιστης διάρκειας δύο (2) μηνών, σύμφωνα με το άρθρο 206 του ν. 3584/2007 και συγκεκριμένα δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη πρόσκαιρων αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών της Δ/νσης Άθλησης, για την ομαλή και ασφαλή υλοποίηση του καλοκαιρινού προγράμματος απασχόλησης μικρών παιδιών.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

dikailogitikanews.gr
25.6.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget