Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σάλος: ‘Καμαρώστε’ υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ! Στο κρεβάτι, αγκαλιά με δίμετρες καλλονές, έτοιμος να… «αντιμετωπίσει τον Ερντογάν»! (Φωτο)
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, άρχισε να ανακοινώνει ονόματα υποψηφίων βουλευτών του για τις εκλογές που έρχονται ολοταχώς. Ονόματα υποψηφίων, ανδρών και γυναικών, που είναι διαφόρων …κατηγοριών


Κι αν νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, δείτε και μόνοι σας ορισμένα φωτογραφικά ντοκουμέντα που το επιβεβαιώνουν. Δείτε δηλαδή τον Πρωθυπουργό να φωτογραφίζεται στο πρόσφατο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με έναν από τους μελλοντικούς υποψηφίους της για τις ερχόμενες εκλογές και δείτε μετά παράλληλα και …άλλες φωτογραφίες από τον συγκεκριμένο υποψήφιο μαζί με τα …λαγουδάκια του! Ή μήπως με το «χαρέμι» του και μάλιστα στην …Μύκονο;


Ο εν λόγω φέρελπις υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας ακούει στο όνομα Νίκος Τσερκερίζης και δεν θα είχε λόγο να ασχοληθεί κανείς μαζί του ούτε με τα εκκεντρικά και αμφιβόλου αισθητικής γούστα του και το νεοπλουτισμό του στην Μύκονο, εάν δεν ανακοίνωνε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής στις επικείμενες εκλογές. 

Και μάλιστα αυτή η ανακοίνωση για όσους γνωρίζουν τις διαδικασίες έγινε σε συνεννόηση με την γαλάζια ηγεσία και γι αυτό του δόθηκε η άδεια –όπως συμβαίνει και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις- να κάνει τη σχετική ανάρτηση της φωτογραφίας του με το Μητσοτάκη ο οποίος του «δίνει» έτσι και το χρίσμα του υποψηφίου. Και μάλιστα τον προωθεί θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βγάλει εκτός βουλής τον νυν βουλευτή Γ. Βαγιωνά ο οποίος δεν ανήκει στους «Μητσοτακικούς»…
«14ο Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας. Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της Delos Energy AE Νικόλαος Τσερκεζίδης» γράφει και προσθέτει: «Δηλώνω ενεργός και στη διάθεση του Κόμματος ως υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής». Κι αυτή η ανάρτηση μάλιστα είναι όπως φαίνεται και «χορηγούμενη», δηλαδή πλήρωσε χρήμα ο ίδιος για να διακινηθεί όσο γίνεται περισσότερο και να γίνει γνωστή η υποψηφιότητά του. Την ίδια ώρα έχοντας το πρωθυπουργικό οκ κάνει και συναντήσεις ως υποψήφιος βουλευτής, όπως ανακοινώνει, με υπουργούς για να προωθεί αιτήματα της περιοχής του.

Όμως ο εκλεκτός του Μητσοτάκη, όπως και πολλοί άλλοι, έχει και την …άλλη όψη. Μέσα στην πανδημία και τις φυλακίσεις με τα lockdown που είχε επιβάλει η κυβέρνηση, εκείνος ως …μπον βιβέρ της Μυκόνου φωτογραφιζόταν και καλοπερνούσε στέλνοντας τις …ευχές του στα κορόιδα τους Έλληνες, μέσα από την χλίδα και αγκαλιά με τα δίγραμμα μοντέλα. Δηλαδή, ο κατάλληλος άνθρωπος για το κατάλληλο κόμμα που έχει φτιάξει, διασύροντας και εξευτελίζοντας την ιστορική παράταξη της ΝΔ,…Η προκλητική αυτή φωτογράφιση είχε γίνει το διάστημα των προηγούμενων Εορτών που ήταν από τις πιο δύσκολες για τους «θνητούς» Έλληνες. Ο «γνωστός επιχειρηματίας και φίλος της Μυκόνου», Νίκος Τσερκεζίδης, έχοντας ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την εκλογική του κάθοδο, είπε να γίνει γνωστός με τη φωτογράφηση για το εξώφυλλο σε επιχειρηματικό περιοδικό για το επετειακό τεύχος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εκεί λοιπόν εμφανίζεται με καμάρι «ανάμεσα σε καλλίγραμμα μοντέλα» και βρίσκει την …ευκαιρία να μιλήσει τόσο για τα επιχειρηματικά του σχέδια για το 2021 όσο και για την εποχή της πανδημίας που ζει ο πλανήτης.

Τι …βαρύγδουπο είχε πει τώρα ο «Θεσσαλονικιός μπον βιβέρ»; Αυτό ήταν άλλο ανέκδοτο. Απολαύστε: «Μπορεί ο κορωνοιός να έχει κλέψει τη χαρά μας, το γέλιο της ζωής μας και να μας έχει δημιουργήσει μια μουντή και άχαρη ατμόσφαιρα αλλά θέλω να στείλω μήνυμα σε όλους αυτές τις δύσκολες μέρες ότι δεν επιτρέπεται να μας στερήσει την ελπίδα και την αισιοδοξία. Επιβάλλεται να το ξεπεράσουμε, αυτός ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος, πιο φωτεινός, η ζωή πρέπει να αποκτήσει και πάλι χρώμα όπως παλιά. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχηθώ Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Χριστούγεννα αγάπης, αγκαλιάς, ελπίδας και… φαντασίας, γιατί ο νους ταξιδεύει, όπου θέλει…».Αυτά τα κιτς ως προς το life style. Γιατί και από πολιτικής πλευράς τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Μπορεί, μάλιστα, να φωτογραφίζεται φορώντας κι ένα μεγάλο σταυρό, αλλά αν και Θεσσαλονικιός έχει ‘προσκυνήσει’ τους Σκοπιανούς ενώ ταυτόχρονα αποθεώνει και τους Γερμανούς ως συνεργάτες του!

Έτσι λοιπόν η επιχείρησή του που ασχολείται με την ανακύκλωση, όπως ο ίδιος με χαρά ανακοίνωνε, «έκλεισε νέες συνεργασίες και νέες τεχνολογίες τον τομέα της ανακύκλωσης, κατόπιν συναντήσεω με τις γερμανικές επιχειρήσεις της ημερίδας «Διαχειρηση Απορριμμάτων και Ανακύκλωση στη Γερμανία και την Ελλάδα!». Επίσης, είναι από εκείνους που κάνει «γαλάζιες» μπίζνες με τους Σκοπιανούς μετά την Συμφωνία των Πρεσπών.Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, πήρε άδεια για την ίδρυση Μονάδας Ανακύκλωσης Επικίνδυνων Αποβλήτων στα Σκόπια δηλώνοντας ενθουσιασμένος γιατί «τις προτάσεις της εταιρείας μας αγκάλιασε η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας», όπως αποκαλούσε τα Σκόπια. Και φωτογραφιζόταν επίσης αγκαλιά με τον Ζάεφ που ήταν ακόμη πρωθυπουργός των Σκοπιανών…Αυτή είναι η «νέα γενιά» των βουλευτών της Ν.Δ; Τότε εμείς, εάν μας ρωτάτε, έχουμε ανάγκη από κάτι άλλο! Το οποίο θα μπορέσει να βγάλει την Ελλάδα πιο δυνατή από τη δύσκολη θέση την οποία βρίσκεται σήμερα! Και η ανάγκη είναι επιτακτική!…


europost.gr
13.6.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget