Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Νέα αποδυτήρια στις ακτές της ΚατερίνηςΗ εξυπηρέτηση των λουόμενων που επιλέγουν τις ακτές του Δήμου Κατερίνης και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο Κατερίνης. Οι προετοιμασίες για τη θερινή περίοδο είναι στην τελική τους ευθεία και περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα παρεμβάσεων από την καθαριότητα και το πράσινο, έως τη βελτίωση των υποδομών.
«Σε συνεργασία με φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού, βελτιώνουμε τις υποδομές ώστε οι επισκέπτες των ακτών μας να αποκομίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι εκτιμήσεις για τη φετινή χρονιά δείχνουν ότι η περιοχή μας θα υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νέων τουριστών, καθώς και επισκεπτών που την επιλέγουν διαχρονικά. Τα έργα στο παραλιακό μέτωπο, αποτελούν προτεραιότητα για το Δήμο Κατερίνης», δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Να σημειωθεί ότι σ’ αυτήν τη φάση, σε εξέλιξη είναι η τοποθέτηση αποδυτηρίων για τους λουόμενους, κατά μήκος του παραλιακού μετώπου. Τα νέα αποδυτήρια τοποθετούνται από το Δήμο, ενώ την πορεία υλοποίησης του έργου επέβλεψε ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης.

«Η τοποθέτηση 40 νέων αποδυτηρίων κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, αποτελεί ακόμη ένα βήμα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους λουόμενους που επιλέγουν τις ακτές μας» είπε ο κ. Κυριακίδης. Συνεχίζοντας, τόνισε οτι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μόνο ένα από αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή και στόχο έχουν – πάντα σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού – να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα της, παρέχοντας κάθε διευκόλυνση στους επισκέπτες των ακτών μας.


10.6.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget