Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πιερική Αναπτυξιακή: Πρόσκληση συμμετοχής σε διαδικτυακά σεμινάρια για την ευφυή γεωργία
Πρόσκληση συμμετοχής σε διαδικτυακά σεμινάρια που πραγματοποιεί η Πιερική Αναπτυξιακή για την ευφυή γεωργία στο πλαίσιο του έργου BSB Smart Farming.

Η Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μια ομάδα διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) που αφορούν σε θέματα ευφυούς γεωργίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου BSB Smart Farming. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 2 webinars που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022.

Το πρώτο θα έχει θέμα: «Οι τεχνολογικές εξελίξεις στα πλαίσια βελτιστοποίησης των διεργασιών αγροτικής παραγωγής» και διάρκεια από τις 14:00 έως τις 15:00. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δρ. Ευθύμιος Ροδιάς, ειδικός σε θέματα ευφυούς γεωργίας και συνεργάτης της Πιερικής Αναπτυξιακής (ερευνητικός συνεργάτης EKETA, Ινστιτούτο Βιο-οικονομίας και Αγροτεχνολογίας). Το webinar μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/j/81849146242?pwd=QmtEV1JSd052ZHpFeXVwcUcxaHh2UT09

Το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί απευθείας μετά το πρώτο, στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί στις 16:00. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κος Βασίλης Μωυσιάδης, Μηχανικός Αυτοματισμών (συνεργάτης ΕΚΕΤΑ, Ινστιτούτο Βιο-οικονομίας και Αγροτεχνολογίας), ο οποίος θα παρουσιάσει τη FarmB, ένα εργαλείο διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Το δεύτερο webinar μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/j/84165978873?pwd=NktyYkR6dW1IRXYyT21IT1pSd3hKZz09

Σημειώνουμε πως η συμμετοχή στα διαδικτυακά σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε. Ο.Τ.Α. https://pieriki-anaptixiaki.gr/ και στο τηλέφωνο 2351027541.


10.6.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget