Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Θρακική Εστία Κατερίνης: Εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Προσκαλούμε τα μέλη της Θρακικής Εστίας Κατερίνης την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00 μμ., στην αίθουσα του πολιτιστικού μας κέντρου Πλουτάρχου 9, Κατερίνη, όπου θα διεξαχθεί η ετήσια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης :Έκθεση Πεπραγμένων – Διοικητικός Απολογισμός


Οικονομικός Απολογισμός των ετών 2020- 2021 (δύο έτη λόγω της πανδημίας του Κορονοiου) και Προϋπολογισμός Έτους 2022
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Έγκριση Πεπραγμένων από την Γενική Συνέλευση
Σχόλια – Προτάσεις
Εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου


Οι αιτήσεις των τακτικών μελών μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και να εκλεχθούν στα διάφορα όργανα του συλλόγου, γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022.

Τα Τακτικά μέλη του Συλλόγου βάση του καταστατικού (Άρθρα 5 και 6), που έχουν δικαίωμα ψήφου, πρέπει να είναι θρακικής καταγωγής (από πατέρα ή μητέρα), να είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα του Συλλόγου μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2018 (όχι μεταγενέστερα) και να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι μέχρι και το έτος 2020.

Παρακαλούμε όπως, όποιο μέλος του Συλλόγου δεν έχει ταχτοποιηθεί οικονομικά (συνδρομή μέλους μέχρι και το έτος 2020), να προσέλθει ή να επικοινωνήσει με το Δ.Σ πριν την καθορισθείσα ημερομηνία (10 Ιουνίου 2022), προκειμένου να ετοιμασθούν οι εκλογικές λίστες των δικαίωμα προς ψήφιση μελών.

Σε περιπτώσεις μη απαρτίας των μελών της Γενικής Συνέλευσης, οι παραπάνω απολογισμοί και οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημερομηνίες :1η Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 την 19:00 ώρα
2η Το Σαββάτο 25 Ιουνίου 2022 την 19:00 ώρα (εναλλακτική).
3η Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 την 19:00 ώρα (Τελική)

Καλούμε όλα τα τακτικά μέλη της Θρακικής Εστίας να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις της Θρακικής Εστίας για την ορθή διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης .

Το Δ.Σ.

της Θρακικής Εστίας Κατερίνης


1.6.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget