Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κατερίνη: Ρουμάνοι μαθητές από την πόλη Sibiu στο Δημαρχείο

Ρουμάνοι μαθητές και εκπαιδευτικοί επισκέφθηκαν σήμερα το Δημαρχείο Κατερίνης και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Τη ρουμανική αντιπροσωπεία, η οποία βρίσκεται στην πόλη μας στο πλαίσιο Προγράμματος του Erasmus+ με αντικείμενο τα οικονομικά, υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Γιάννης Νταντάμης και η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Νατάσα Βασιλείου.

Καλωσορίζοντας, εκ μέρους του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, τους 16 μαθητές και τους τρεις συνοδούς εκπαιδευτικούς, ο κ. Νταντάμης τόνισε τη σημασία των Ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, υπογραμμίζοντας ό,τι μέσα από τη συμμετοχή των μαθητών σε αυτά, δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα άλλων λαών ή και πώς λειτουργούν σημαντικοί πυλώνες της Δημοκρατικής Ευρώπης, όπως η αυτοδιοίκηση.

Ο αντιδήμαρχος Κατερίνης, αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας, καθώς και στην οικονομία της περιοχής.

Η κ. Βασιλείου, ενημέρωσε αναλυτικά για τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Υπηρεσίας, ενώ οι μαθητές επικέντρωσαν τις ερωτήσεις τους, στην εξεύρεση πόρων και στο πώς χρηματοδοτείται η αυτοδιοίκηση από την κεντρική διοίκηση.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή δώρων.

Η Ρουμανική αντιπροσωπεία από το Λύκειο Liceul Timotei Cipariou Dumbraveni της πόλης Sibiu, φιλοξενήθηκε στην πόλη μας από τo Euroeducatiom Cervices, ενώ κατά την παραμονή της θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί και άλλες περιοχές της Πιερίας με τουριστικό και οικονομικό ενδιαφέρον.
13.5.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget