Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Εστία Πιερίδων Μουσών: Εαρινές εκδηλώσεις
Στο πλαίσιο των Εαρινών Ημερών 2022 της Εστίας Πιερίδων Μουσών, η Εφορεία Λόγου και Τέχνης διοργάνωσε την Παρασκευή 29 Απριλίου αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Πιεριέα γλύπτη Ευθυμίου Καλεβρά.

Ο ομιλητής Θεοχάρης Μπικηρόπουλος φώτισε τις πτυχές της προσωπικότητας και του έργου του καλλιτέχνη από τον Καταχά Πιερίας.

Η εκδήλωση είχε έντονη συναισθηματική φόρτιση λόγω της παρουσίας και του χαιρετισμού που απηύθυνε η σύζυγος του καλλιτέχνη κα Νίνα Καλεβρά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό στο φιλότεχνο κοινό ο βουλευτής κ. Ξενοφών Μπαραλιάκος, η βουλεύτρια κ. Μπέττυ Σκούφα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καταχά κ. Ευστάθιος Ακριτίδης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι παριστάμενοι περιηγήθηκαν στην αίθουσα της Αστικής Σχολής όπου φιλοξενούνται έργα του Ευθύμιου Καλεβρά, τα οποία χάρισε η σύζυγός του Νίνα Καλεβρά κατόπιν επιθυμίας του ιδίου.

Το κρασί που προσφέρθηκε στο τέλος της εκδήλωσης ήταν μια ευγενική προσφορά του οινοποιείου Πρασκίδη από το Αιγίνιο.

Διονύσιος Ζαρώτης

Έφορος Λόγου και Τέχνης


3.5.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget