Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Μπαράζ προσλήψεων με πάνω από 600 θέσεις στο Δημόσιο


eurokinissi

Προκηρύξεις για περισσότερες από 600 συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου έχουν δώσει στη δημοσιότητα η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία αλλά και Δήμοι της χώρας.

Περισσότερες από 600 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο «κλείνουν» μέσα στον Ιούνιο με τις προκηρύξεις να «τρέχουν».
565 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία


Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ΑΕ ανακοινώνει την πρόσληψη 565 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης.
24 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Ρεθύμνου

Ο Δήμος Ρεθύμνης ανακοινώνει την πρόσληψη 24 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως τη λήξη του σχολικού έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.


9 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Σκοπέλου

Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει την πρόσληψη 9 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.


13 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνο στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου ανακοινώνει την πρόσληψη 13 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.


Δείτε την προκήρυξη εδώ
10 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στη Μονομετοχική Ανώνυμη Δημοτική Εταιρεία Σητείας

Η Μονομετοχική Ανώνυμη Δημοτική Εταιρεία Σητείας ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Δείτε την προκήρυξη εδώdikaiologitika.gr
27.5.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget