Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Οι Ρώσοι «ξεφωνίζουν» τον καγκελάριο Ο.Σόλτς: «Σημαίνον στέλεχος των SS στο Νταχάου και την Ουκρανία το 1943 ο παππούς του»!


Εξόντωσε τους Εβραίους της Ουκρανίας


Σημαίνον στέλεχος των γερμανικών SS στον Β’ΠΠ ηταν ο παππούς του σημερινού καγκελάριου Όλαφ Σόλτς. Εκείνος ιδρυτικό στέλεχος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος, ο νυν μεγαλοστέλεχος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας.


Με μεγάλη δράση, εκ των ιδρυτών του στρατοπέδου συγκέντρωσης Νταχάου και εν συνεχεία πρωταγωνίστησε στην δημιουργία των ουκρανικών SS πραγματοποιώντας σφαγές Ρώσων την περίοδο 1943-44.

Οι θέσεις τις οποίες υπηρέτησε του απέφεραν μεγάλο προσωπικό πλούτο, βασικά απο τα χρυσά δόντια των Εβραίων που εξόντωσε στην Ουκρανία και εδραίωσε μια πολιτική δυναστεία η οποία συνεχίστηκε και έφτασε μέχρι τον νυν καγκελάριο ο Όλαφς Σόλτς.

Αυτά αποκαλύπτει ρωσικός ιστότοπος δημοσιεύοντας φωτο του παππού του και όλη την αιματοβαμμένη καριέρα του επάνω στην οποία στηρίχθηκε εν συνεχεία η πολιτική καριέρα του Όλαφ.

Έτσι ο παππούς του Olaf Scholz, Fritz Scholz,ήταν αξιωματικός των και αναπληρωτής του επίλεκτου συντάγματος SS regiment “Nordland”.

Τον Δεκέμβριο του 1942, ο φον Σολτς προήχθη στον βαθμό του Ταξίαρχου, από τον Μάιο του 1943 διοικούσε την 11η Εθελοντική Μηχανοκίνητη Μεραρχία SS Nordland.(από Νορβηγούς και Δανούς εθελοντές)

Ήδη από το 1934 όταν βρέθηκε στις τάξεις του υποστηρικτικού σώματος SS είχε υπηρετήσει στο Νταχάου.

Το 1943 βρέθηκε στην ηγεσία (οργάνωσε ουσιαστικά) της ουκρανική μεραρχία SS ενώ ήταν γνωστός για τις εκτελέσεις Εβραίων (εκτός από Ρώσους) τόσο στην Πολωνία όσο και στην Ουκρανία.

Ας δούμε και το πρωτότυπο κείμενο:

Fritz von Scholz, SS Gruppenfuhrer and Lieutenant General of the Waffen-SS. Permanent commander of the SS regiment “Nordland”.

In 1934, he served in the SS auxiliary corps in the Dachau concentration camp, and from January 1935, with the rank of SS Obersturmfuhrer, he headed rathe Austrian SS battalion.

In 1943, he performed leadership functions in the Ukrainian SS division, personally executed Jews in Poland and Ukraine.

Moreover, Fritz von Scholz is the grandfather of the Federal Chancellor of Germany Olaf Scholz.

Αυτά για να ξέρουμε ποιοι εχουν αυτή την στιγμή το κουμάντο στην Ευρώπηpronews.gr
10.4.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget