Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Διαμαρτυρία των οδηγών ταξί έξω από το υπουργείο Οικονομικών – Δείτε εικόνες του news

«Δικαίωμα στην αποζημίωση των 200 ευρώ έχουν και οι οδηγοί εκτός από τους ιδιοκτήτες»

Οδηγοί ταξί πραγματοποιούν διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας και επιτροπή τους βρίσκεται έξω από το κτίριο του ΥΠΟΙΚ.

Η επιτροπή που εκπροσωπεί τους οδηγούς ζητά να συναντηθεί με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργείο Οικονομικών ώστε να μιλήσουν για το να έχουν δικαίωμα στην αποζημίωση των 200 ευρώ όλοι.

Όπως τονίζουν οι οδηγοί των ταξί που πραγματοποιούν διαμαρτυρία την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 200 ευρώ που δίνεται για να καλυφθεί μέρος του αυξημένου κόστους καυσίμων κίνησης των οχημάτων που χρησιμοποιούν, στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, κατά το μήνα Απρίλιο 2022, την δικαιούνται μόνο οι ιδιοκτήτες και όχι όλοι οι οδηγοί.Φωτογραφίες: Γιάννης ΚέμμοςNews.gr
19.4.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget