Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Εθελοντές Καπνικού Σταθμού – δίνουν υπεραξία στην πόλη μας


Γράφει ο Θόδωρος ΔημητριάδηςΑπό το “Κίνημα της πατάτας” πριν από 12 χρόνια, που έκαναν γνωστή την Κατερίνη σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέχρι σήμερα, οι συμπολίτες μας αυτοί είναι ανεξάντλητοι με πάνω από 25 διαφορετικές δράσεις. Και πρωτοπόροι.


Μερικές από τις δράσεις τους, όπως π.χ. τις 98 διανομές προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, το κοινωνικό φαρμακείο και παντοπωλείο, τις μιμήθηκαν και σε άλλες πόλεις. Οι περισσότερες όμως είναι πρωτοπόρες και πρωτότυπες.


Να μερικές από αυτές που τρέχουν αυτές τις μέρες και είναι μοναδικές σε όλη την Ελλάδα.
Εθελοντές Καπνικού Σταθμού – Δίνουν Υπεραξία Στην Πόλη Μας

Εθελοντές Καπνικού Σταθμού – Δίνουν Υπεραξία Στην Πόλη Μας

Εθελοντές Καπνικού Σταθμού – Δίνουν Υπεραξία Στην Πόλη Μας
Θεατρική αντιπολεμική παράσταση “Τρωάδες” του Ευριπίδη την περασμένη Δεύτερα από την Απαρτία στην εξέδρα του Καπνικού Σταθμού – την μεγαλύτερη θεατρική σκηνή του νομού μας.

Λαϊκή Συνέλευση στις 4 Μάϊου στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας για ενημέρωση-διαμαρτυρίας για την αισχροκέρδεια στο ρεύμα.

Ανθοκομική Έκθεση την ερχόμενη Πέμπτη 5 Μάϊου στον Καπνικό Σταθμό (θα διαρκέσει μέχρι 5/5).

Τελετή λήξης του Διαγωνισμό Διηγήματος (για 9η συνεχή χρονιά). Επιμέλεια και εκτύπωση του συλλεκτικού τόμου με τα 26 βραβευμένα διηγήματα.

Φιλοξενία 40 Ουκρανών προσφύγων, εκπαίδευση των παιδιών κλπ. στην σχολική αίθουσα της νέας βιβλιοθήκης που δημιούργησαν στο Αρανι του Καπνικού Σταθμού.

Προετοιμασία του θερινού κινηματογράφου στην αυλή του Καπνικού Σταθμού για τις προβολές του Ιουνίου.

Προετοιμασία για τις καλοκαιρινές βάρδιες δασοπροστασίας Ολύμπου και Πιερίων (δράση “Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος“.

Διαλογή, ηλεκτρονική καταγραφή και αποθήκευση φαρμάκων και τροφίμων στο κοινωνικό φαρμακείο και παντοπωλείο.

Τακτική διανομή φαρμάκων και τροφίμων τις άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Μηνιαίες τακτικές αποστολές υγειονομικού υλικού στο νοσοκομείο μας.

Μηνιαίες τακτικές αποστολές τροφίμων και υλικών πρώτης ανάγκης στις 300 πυρόπληκτες οικογένειες της Εύβοιας, τις οποίες ανέλαβαν να υποστηρίξουν μέχρι τέλους του έτους.

Φιλοξενία και πρακτική εξάσκηση μαθητών και φοιτητών από την Ευρώπη του προγράμματος Erasmus και European Solodarity Corps σε θέματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Από τις 30 Μαρτίου 2022 ο “Καπνικός Σταθμός Κατερίνης” ως πιστοποιημένος φορέας και κάτοχος “Quality Label” European Solidarity Corps (ESC50) έχει τη δυνατότητα να συμπράττει με δημόσιους φορείς, δήμους, επαρχίες, περιφέρειες, σχολεία, πανεπιστήμια, κέντρα κατάρτισης και εταιρείες 27 χωρών της Ε.Ε., προσφέροντας θέσεις πρακτικής άσκησης, εργασίας και εθελοντισμού αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τη χρηματοδότηση τους από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μετά την αναμενόμενη άρση των περιοριστικών μέτρων εξετάζουν την οργάνωση και επαναλειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που τόσο αγαπήσαμε και σημείωσε μεγάλη επιτυχία μέχρι πριν την επιδημία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.otoposmou.gr

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστοι και ανεξάντλητοι!


Αποτελούν πολιτιστικό κεφάλαιο που προβάλλει την πόλη μας και της δίνει υπεραξία.
30.4.22
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget