Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συνάντηση Φώντα Μπαραλιάκου με τον νέο Πρόεδρο της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού Ελλάδος

Mε τον νεοκλεγέντα Πρόεδρο της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού Ελλάδος «ΚΑΠΝΙΚΗ», Βαγγέλη Γιαννώτα, συναντήθηκε στο πολιτικό του γραφείο ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.
Ο κ. Μπαραλιάκος εξέφρασε διά ζώσης τα θερμά του συγχαρητήρια στον κ. Γιαννώτα, για την συμμετοχή και την εκλογή του στον φορέα που πρωταγωνιστεί στα δρώμενα των καπνοπαραγωγών της χώρας και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο του.

Στο πρόσωπό του κ. Γιαννιώτα, διατύπωσε τα συγχαρητήριά του και στους υπόλοιπους Πιεριείς που εξελέγησαν στην ΚΑΠΝΙΚΗ, Κώστα Ζκάγια, Γιώργο Πολυχρονίδη, Νίκο Δάγκα και Κώστα Καρκαετίδη.

Η συζήτηση των δύο επικεντρώθηκε στην καλλιέργεια του καπνού και τις προοπτικές βελτίωσης της φθίνουσας πορείας του. Έγινε διεξοδική αναφορά στα προβλήματα που δημιουργεί η αύξηση του κόστους παραγωγή και στα διαχρονικά προβλήματα που απασχολούν τους καπνοπαραγωγούς.

Αμφότεροι οι συνομιλητές συμφώνησαν πως η καπνοκαλλιέργεια που χρόνια τώρα είναι ταυτισμένη με την Πιερία, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές, χρειάζεται στήριξη με συντονισμένες ενέργειες και συνέργειες παραγωγών και Πολιτείας.

Από την πλευρά του ο κ. Μπαραλιάκος δεσμεύτηκε, όπως διαχρονικά το πράττει, να είναι σε διαρκή επαφή με τους καλλιεργητές και τους εκπροσώπους τους ώστε να μεταφέρει στην ηγεσία του ΥΠΑΑΤ τους προβληματισμούς τους και να προωθεί τα αιτήματά τους.

Ο Βουλευτής Πιερίας και ο κ. Γιαννώτας θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή για οποιοδήποτε θέμα ανακύπτει, συνεχίζοντας την αγαστή συνεργασία με γνώμονα πάντα τα οφέλη για τους καπνοπαραγωγούς μας.
1.4.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget