Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ
Πέρασε κατά πλειοψηφία από τους δημοτικούς συμβούλους στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κατερίνης το επίμαχο θέμα να δοθούν πάνω από 200 στρέμματα στο εργοστάσιο υαλοβάμβακα στην περιοχή της Σεβαστής, αγνοώντας προκλητικά την σύσσωμη αντίθεση όλης της τοπικής κοινωνίας...

μαζί με το Κοινοτικό Συμβούλιο που ζητούσαν με επίμονο και έντονο τρόπο να μην ψηφιστεί το θέμα.

Κάτοικοι της Σεβαστής είχαν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο και φώναζαν συνθήματα, αποδοκιμάζοντας την ενέργεια της διοίκησης Κουκοδήμου να φέρει το επίμαχο θέμα προς ψήφιση και ζητώντας την άμεση απόσυρσή του.
7.4.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget