Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαιρου Ν.Πιεριας


Πραγματοποιήθηκε χθες σε άριστο κλίμα
Έγινε χθες η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου στα γραφεία του Σ.Δ.Π Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ (Κρέσνας 28) μετά το καθιερωμένο εκπαιδευτικό μάθημα της Δευτέρας.

Το σώμα εξέλεξε Πρόεδρο της Συνέλευσης τον Βασίλη Αναστασιάδη και πρακτικογράφους τους Σάββα Ρούσσο και Αβραάμ Τουλκερίδη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας Κώστας Λαφατζής, έκανε τον Διοικητικό απολογισμό και εν συνεχεία έγινε ο Οικονομικός απολογισμός του 2021 απο τον Νόντα Βασιλειάδη.

Ακολούθησε η έκθεση της Εξελεγκτικής από τον Πρόεδρο Εδουάρδο Αγγελόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ζήτησε την έγκριση ή μη των πεπραγμένων και ύστερα απο αναλυτική ψηφοφορία το σώμα ενέκρινε ομόφωνα όλα τα θέματα της διάταξης.5.4.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget