Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Δάνειο 5 εκατομμυρίων ευρώ για οδοφωτισμό
Την ώρα που χωριά του δήμου Κατερίνης (Κορινός, Τραπεζούντα, Λόφος, Κούκος) έχουν ακόμα πρόβλημα με το θέμα του νερού και η προτεραιότητα θα έπρεπε να δοθεί στην επίλυση αυτών των σοβαρών προβλημάτων, η...
δημοτική διοίκηση ετοιμάζεται να πάρει δάνειο 5 εκατομμυρίων ευρώ για: «Αναβάθμιση του Δημοτικού Οδοφωτισμού του Δήμου Κατερίνης με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων και την προμήθεια λαμπτήρων τύπου LED”.

Προς ενημέρωση των πολιτών δημοσιεύουμε το παρακάτω έγγραφο:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κατερίνη, 28 Μαρτίου 2022
Αριθμ.Πρωτ.: 5504/21-02-2022

Δήμος : Κατερίνης
Νομός : Πιερίας
Προϊστάμενος Οικ. Υπηρεσιών:
Βασιλείου Αναστασία
: 2351350543, 2351350441
Ε-mail: avasiliou@katerini.grΠρος: ΤΜΗΜΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Θέμα : ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, μεταξύ του Τ.Π.& Δ. και του Δήμου Κατερίνης
Σχετικό το εισερχόμενο 5504/21-02-2022 έγγραφο του Τ.Π.&Δ. με α.π.4447/15-02-22


Σας διαβιβάζουμε έγγραφο του Τ.Π.& Δ. με Θέμα : «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ”, για τη χορήγηση τοκοχεωλυτικού δανείου ύψους 4.953.737,38 €, για την εκτέλεση έργου


«Αναβάθμιση του Δημοτικού Οδοφωτισμού του Δήμου Κατερίνης με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων και την προμήθεια λαμπτήρων τύπου LED” του Δήμου Κατερίνης, και παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.


Το θέμα κρίνεται κατεπείγον, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι χρονοβόρες διαδικασίες έγκρισης του επενδυτικού δανείου (σύνταξη σύμβασης δανείου, απόφαση Δ.Σ., αποστολή για προληπτικό έλεγχο, κλπ).


Επισυνάπτονται αντίγραφα από τα αιτήματα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς Τ.Π.&Δ. και προς Τράπεζες Εθνική, Πειραιώς, Alphabank & Eurobank.


28/03/2022Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών

Βασιλείου Αναστασία
ΠΕ Οικονομικού- Λογιστικού

9.4.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget