Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

EKTAKTO - Μόσχα: «Θα φτάσουμε μέχρι την Πολωνία» - Τι αναφέρουν πηγές του ρωσικού Γενικού Επιτελείου

Ο ρωσικός Στρατός θα προχωρήσει μέχρι τα απώτατα δυτικά όρια της σημερινής Ουκρανίας, σχέδιο που περιλαμβάνει και το Λβιβ, όπου εδρεύει τώρα το ουκρανικό καθεστώς και θα φτάσει μέχρι τα πολωνικά σύνορα και τα σύνορα της Μολδαβίας,

 αναφέρουν πηγές από την Μόσχα στο defencenet.ru αναφερόμενες στον ρωσικό στρατιωτικό σχεδιασμό μετά την πτώση (ή «απελευθέρωση», όπως αναφέρουν οι Ρώσοι) της ανατολικής και νότιας Ουκρανίας.
Κατ'αυτό τον τρόπο θεωρεί η Μόσχα ότι θα εξουδετερωθεί μόνιμα η απειλή κατά της Ρωσίας αφού «Αν τους αφήσουμε στην δυτική Ουκρανία δεν θα αλλάξουν και πολλά και θα συνεχίσουν να αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια και της ανατολικής Ουκρανίας και της Ρωσίας. Άρα πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη βάσει των συμφωνιών του 1994 και η δυτική Ουκρανία»!

Τα παραπάνω συμφωνούν με την ενημέρωση που παρείχε στον πρόεδρο της Γαλλίας Ε,Μακρόν, ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν αναγκάζοντας τον πρώτο να δηλώσει «εξαιρετικά απαισιόδοξος για το μέλλον της Ουκρανίας».

Το ρωσικό Γενικό Επιτελείο εκτιμά ότι η συντριβή των ουκρανικών δυνάμεων του καθεστώτος στα ανατολικά θα αφήσει χωρίς δυνάμεις την δυτική Ουκρανία και εν συνεχεία, παρά τον εφοδιασμό με όπλα από τους δυτικούς, η αποστολή των ρωσικών στρατευμάτων δεν θα αντιμετωπίσει μεγάλη δυσκολία.

 
pronews.gr 
3.3.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget