Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τεράστια πρόκληση από την Τουρκική τηλεόραση: ”Να κάνουμε εισβολή στην Αλεξανδρούπολη, η Ρωσία μας έδειξε τον τρόπο”!

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια


Απίστευτες δηλώσεις είχαμε από Τούρκο δικηγόρο, ο οποίος συμμετείχε σε εκπομπή με τον πρόεδρο του κόμματος Vatan, Doğu Perinçek.


Στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, ενώ έκανε ένα απίστευτο σχόλιο για την Αλεξανδρούπολη: ‘‘Οι ΗΠΑ αποθηκεύουν όπλα εναντίον της Τουρκίας στην Αλεξανδρούπολη. Ό,τι έκανε η Ρωσία στην Ουκρανία, θα έκανα και στην Αλεξανδρούπολη“!

Με λίγα λόγια θέλει η Τουρκία να πραγματοποιήσει εισβολή στην Αλεξανδρούπολη. Μπορεί να πρόκειται για δικηγόρο, όμως συμμετέχει σε πολλές τουρκικές εκπομπές. Το ζήτημα επίσης είναι, ότι τα τουρκικά κανάλια του δίνουν λόγο, ενώ κανείς από τους παρουσιαστές δεν τον διέκοψε!


Επίσης ανέφερε τα εξής:

”Οκτώ χώρες από το Αιγαίο καιτη Μεσόγειο κάνουν ασκήσεις εναντίον μας. Τώρα ας δούμε τον αγώνα των Ρώσων.Αυτός είναι ένας νόμιμος πόλεμος. Ως Τούρκος θα έκανα στην Αλεξανδρούπολη ό,τι έκανε η Ρωσία στην Ουκρανία σήμερα. Κάνεις συμφωνία αφοπλισμού, αλλά οπλίζεις τα νησιά και την ενδοχώρα”, ανέφερε ο Faik Işık.


olympia.gr10.3.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget