Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η Κίνα αρνήθηκε να προμηθεύσει ανταλλακτικά σε ρωσικές αεροπορικές εταιρείες


Η Κίνα αρνήθηκε να προμηθεύσει εξαρτήματα αεροσκαφών σε ρωσικές αεροπορικές εταιρείες. Αυτό αναφέρθηκε την Πέμπτη, 10 Μαρτίου, στο κανάλι Telegram «Γκοβόριτ Μόσκβα» αναφερόμενο στη δήλωση του Βαλέρι Κουντίνοφ , επικεφαλής του τμήματος συντήρησης αξιοπλοΐας για αεροσκάφη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορικών Μεταφορών.«Δώσαμε οδηγίες στην ίδια την αεροπορική εταιρεία να καθορίσει πού έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αυτά τα ανταλλακτικά. Από όσο ξέρω, υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες ότι στράφηκαν στην Κίνα, για παράδειγμα, και οι Κινέζοι αρνήθηκαν», σχολίασε ο Κουντίνοφ, σχετικά με τα προβλήματα προμήθειας ανταλλακτικών σε ρωσικές αεροπορικές εταιρείες.

Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορικών Μεταφορών σημείωσε ότι οι εγχώριες εταιρείες θα αναζητήσουν ευκαιρίες για προμήθεια ανταλλακτικών αεροσκαφών σε άλλες χώρες, όπως η Τουρκία ή η Ινδία.

Πρόσθεσε επίσης ότι κάθε αεροπορική εταιρεία θα διαπραγματευτεί η ίδια την προμήθεια, αλλά η υπηρεσία θα προσφέρει υποστήριξη στη νομιμοποίηση των ανταλλακτικών.

Την παραμονή της 10ης Μαρτίου, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών μετέφερε στο ρωσικό μητρώο περίπου 180 αεροσκάφη εγχώριων αεροπορικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Aeroflot , Pobeda, Utair .


Μάλιστα, το Υπουργείο Μεταφορών ανέπτυξε ένα σχέδιο κυβερνητικού διατάγματος που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διατήρηση ενός στόλου αεροσκαφών ξένης κατασκευής στη χώρα, παρά τις δυτικές κυρώσεις.

Έτσι, προτείνεται να επιτραπεί η επιστροφή ξένων αεροσκαφών σε εκμισθωτές μόνο με την έγκριση ειδικής κυβερνητικής επιτροπής για την υποκατάσταση εισαγωγών, της οποίας επικεφαλής είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ.

fontanka.ru, lenta.ruolympia.gr


10.3.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget