Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στην τελική ευθεία η ανέγερση του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης


Ολοκληρώνεται εντός του Μαΐου η διαδικασία της διακήρυξης. Έως το τέλος του 2022 η ανάδειξη αναδόχου του έργου.
Στο τελικό στάδιο βαίνουν οι διαδικασίες ανάθεσης σε ανάδοχο, της ανέγερσης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. Ειδικότερα, εντός του Μαΐου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της διακήρυξης, ενώ έως το τέλος του 2022 αναμένεται να προκύψει ο ανάδοχος για την υλοποίηση μέσω Σ.Δ.Ι.Τ. (Σύμπραξη Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα) του έργου.

Όπως είναι γνωστό, είχε προηγηθεί από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η ανάθεση στην ΚΤΥΠ Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.), διενέργειας του διαγωνισμού για τον σχεδιασμό, κατασκευή, χρηματοδότηση, συντήρηση και λειτουργία του Σχολείου.

Πιο συγκεκριμένα, το Μουσικό Σχολείο πρόκειται να ανεγερθεί σε οικόπεδο εμβαδού 8 περίπου στρεμμάτων, το οποίο βρίσκεται στην Πολεοδομική Ενότητα Καπνικού Σταθμού – Επέκταση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, η κατασκευαστική περίοδος σύμφωνα με τις μελέτες, θα διαρκέσει δύο χρόνια. Ο ανάδοχος με την ολοκλήρωση του κτιριακού συγκροτήματος θα αναλάβει τη λειτουργία-συντήρηση και φύλαξη του σχολείου.

Την ικανοποίησή του για την σημαντική αυτή εξέλιξη, εξέφρασε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, καθώς όπως σημείωσε: «Στον Δήμο Κατερίνης επενδύουμε στην Παιδεία με υπευθυνότητα και προγραμματισμό. Για την ανέγερση νέου Μουσικού Σχολείου καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και αρχές προκειμένου, να οικοδομηθεί και να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν».23.3.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget