Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Εκτός ελέγχου: Ρωσία & Κίνα «ζεσταίνουν» τα πυρηνικά τους – Το 75,5% των Ρώσων ζητεί από Β.Πούτιν: «Πάτα το»!

Την Πολωνία ως μεγαλύτερη απειλή για την Ρωσία το 75% των Ρώσων και προκρίνει «στρατιωτική δράση» ακόμα και με πυρηνικά!


«Η Ρωσία (ίσως) πρέπει να ξεκινήσει νέα στρατιωτική επιχείρηση κατά της Πολωνίας και (ίσως) πρέπει να χρησιμοποιήσει αν χρειαστεί ακόμα και πυρηνικά όπλα σε αυτή την προσπάθεια να εξαλείψει την απειλή που συνιστά η χώρα αυτή ως προπύργιο του ΝΑΤΟ».


Αυτή είναι η θέση των Ρώσων πολιτών εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία όπως καταγράφηκε σε δημοσκόπηση στην Μόσχα και σε άλλες πέντε πόλεις!

Συγκεκριμένα το 75,5% των Ρώσων θέλουν ή «ίσως να θέλουν» να κτυπηθούν με επόμενη χώρα στόχος μετά την “αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας” πρέπει να είναι η Πολωνία.

Μεταξύ των ερωτηθέντων, το 40,3% θεωρεί αποδεκτή μια πυρηνική επίθεση και το 34,3% υποστηρίζει σε κάποιο βαθμό μια τέτοια πιθανή απόφαση των ρωσικών αρχών.

Μόνο το 25,5% των Ρώσων έχει κατηγορηματικά αρνητική στάση απέναντι στη χρήση πυρηνικών όπλων.

Την ίδια στιγμή στην συζήτηση για χρήση πυρηνικών όπλων μπαίνει και η Κίνα: «Το ΝΑΤΟ δεν έπρεπε ούτε πρέπει να επεκταθεί προς τα ανατολικά για να μην “στριμώξει” μια πυρηνική δύναμη όπως η Ρωσία» δήλωσε ο Κινέζος υφυπουργός Εξωτερικών Le Yucheng

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η Πολωνία αποτελεί πλέον την κορυφαία απειλή για την Ρωσία.

Και βέβαια, μην έχει κανείς αμφιβολία ότι μετά την Πολωνία θα έχει σειρά η Γερμανία, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα!

Το 46% των ερωτηθέντων είναι απολύτως βέβαιο ότι η ρωσική κυβέρνηση πρέπει να επιτεθεί στην ΕΕ και το 40,6% θεωρεί αποδεκτή την επέκταση των εχθροπραξιών!

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η οποία έστω και αν αποτελεί επικοινωνιακό τρικ της Μόσχας καταδεικνύει την πρόθεση της ρωσικής ηγεσίας να προχωρήσει σε χρήση πυρηνικών όπλων αν καταστεί αναγκαίο και να επεκτείνει την επιχείρηση προς δυσμάς.

Έστω και ως μέσο καταστροφής υποδομών (έκρηξη στα μέσα επίπεδα της ατμόσφαιρας και όχι επί του εδάφους).

Οι χώρες που, σύμφωνα με την έρευνα, «απειλούν λόγω της συμμετοχής στους στο ΝΑΤΟ την Ρωσία» είναι η Πολωνία με 75,5% των ερωτηθέντων, οι χώρες της Βαλτικής, Εσθονία, η Λιθουανία, η Λετονία (41%), καθώς και η Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία (39, 6%).

Μόνο το 13,4% του πληθυσμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι αρνητικό σε ανάληψη ένοπλης δράσης της Ρωσίας για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της σε άλλες χώρες του ΝΑΤΟ.

“Η κοινή εντύπωση των συνεντευξιαζόμενων από την έρευνα είναι ότι οι Ρώσοι που συμφώνησαν να συμμετάσχουν στην δημοσκόπηση, είναι επιθετικοί όχι μόνο προς την Ουκρανία, αλλά και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Οι ερωτηθέντες είτε αρνούνται να μιλήσουν μόλις μάθουν το θέμα της συνέντευξης είτε δηλώνουν ετοιμότητα να υποστηρίξουν και να εγκρίνουν περαιτέρω ρωσικές παρεμβάσεις σε άλλη χώρα», δήλωσε ο Andrey Eremenko, ιδρυτής της ερευνητικής εταιρείας Active Group.

Η έρευνα διεξήχθη από 11-14, 2022 με συμμετοχή 1557 συμμετεχόντων.

Δείτε τις καρτέλες της δημοσκόπησης παρακάτω.
Το εντυπωσιακό είναι το εύρος στήριξης της Κίνας στην Ρωσία και η επιθετικότητα που εκδηλώνει πλέον απέναντι στις ΗΠΑ: «Δεν είμαστε μέρος του πολέμου στην Ουκρανία και δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Η συμπεριφορά των ΗΠΑ στην κρίση της Ουκρανίας χαρακτηρίζεται από υποκρισία. Η σχέσεις με την Ρωσία είναι “κέρδος }για την Κίνα, όχι υποχρέωση», ανέφερε ο πρέσβης του Πεκίνου στην Ουάσιγκτον Qin Gang.


pronews.gr
21.3.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget