Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

51ο Φεστιβάλ Ολύμπου: Πλούσιο και Καινοτόμο το Πρόγραμμα Υπόσχεται η Καλλιτεχνική Επιτροπή
Με πλήρη σύνθεση συνεδρίασε για πρώτη φορά η Καλλιτεχνική Επιτροπή του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Τη θεσμοθετημένη από το καταστατικό επιτροπή, την οποία διορίζει κάθε χρόνο το Δ. Σ του ΟΡΦΕΟ, φέτος αποτελούν οι:

Γρηγόρης Παπαχρήστος, πρόεδρος ΟΡΦΕΟ

Γιώργος Χανδόλιας, Καλλιτεχνικός Δ/ντής

Γιώργος Τσιαλός, πρόεδρος ΟΠΠΑΠ δήμου Κατερίνης

Γρηγόρης Μητσοκάπας, εκπρ. Εστίας Πιερίδων Μουσών

Μάτα Κούρτη, εκπρ. Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης

Χάιδω Παπαχατζή, γραφίστρια

Νίκος Γραίκος, ιστορικός τέχνης

Ο πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ, στην αρχή της συνεδρίασης, αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει η διοίκηση για το 51ο Φεστιβάλ Ολύμπου, ενώ ο Καλλιτεχνικός Δ/ντής παρουσίασε το πλαίσιο του καλλιτεχνικού προγράμματος του φετινού φεστιβάλ, επισημαίνοντας,«Με την προϋπόθεση ότι όλα θα είναι καλά το φετινό καλοκαίρι, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι πλήρες και πλούσιο και επί πλέον θα περιέχει καινοτόμες καλλιτεχνικές δράσεις σε νέους εμβληματικούς χώρους της Πιερίας».

Στη συνέχεια τα μέλη της Καλλιτεχνικής Επιτροπής εξέφρασαν τις δικές απόψεις και προτάσεις. Στη συνεδρίαση μετείχε και ο διοικητικός Δ/ντής του ΟΡΦΕΟ, Νίκος Λακασάς. Κλείνοντας τη διαδικασία της πρώτης συνεδρίασης, ο πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ, ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους και επεσήμανε πως θα χρειαστούν αρκετές συνεδριάσεις και συζητήσεις για να διαμορφωθεί ένα αξιόλογο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, για το οποίο τον τελευταίο λόγο έχει το Δ.Σ. του ΟΡΦΕΟ.

6.3.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget