Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σύνοδος Κορυφής: «Όχι» σε νέες κυρώσεις στη Ρωσία από τους «27»


Οι ηγέτες της ΕΕ έκλιναν, παρουσία Μπάιντεν, προς τη μη επιβολή περαιτέρω κυρώσεων στη Ρωσία.

Σύνοδος Κορυφής: «Όχι» σε νέες κυρώσεις στη Ρωσία από τους «27»OLIVIER HOSLET / ΕΡΑ


Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να ανακοινώσει ότι δεν θα επιβάλει νέες κυρώσεις στη Ρωσία, στο πλαίσιο των δυτικών αντιποίνων για τον πόλεμο τον οποίο διεξάγει ο Βλάντιμιρ Πούτιν εντός της Ουκρανίας.
H παραπάνω -ασφαλής- εκτίμηση προκύπτει από το προσχέδιο των συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής, την οποία πραγματοποιούν στις Βριξέλλες οι ηγέτες των κρατών-μελών της ΕΕ με θέμα την κρίση στην Ουκρανία.Στο προσχέδιο αναφέρεται πως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έχει ήδη επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία, οι οποίες έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην Οικονομία της χώρας, και ότι προς το παρόν πρέπει απλώς να εφαρμοστούν αυτές που της έχουν ήδη επιβληθεί.Το Συμβούλιο δηλώνει πάντως έτοιμο να υιοθετήσει επιπλέον κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας εφόσον αυτό καταστεί απαραίτητο. Η διήμερη συνεδρίαση των ηγετών της Ένωσης δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι επίσημες ανακοινώσεις για τις οριστικές αποφάσεις της εν λόγω Συνόδου Κορυφής θα γίνουν την Παρασκευή 25 Μαρτίου.

ieidiseis.gr


25.3.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget