Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία συγκέντρωσε το 17ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης
Στην αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό συμμετέχει το 17ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των Γιατρών του Κόσμου.

Ειδικότερα, την προηγούμενη εβδομάδα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείουαπηύθυναν κάλεσμα στη σχολική κοινότητα για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικού υλικού με σκοπό να συνδράμει στην ανθρωπιστική βοήθεια των Γιατρών του Κόσμου, την οποία στηρίζει η Μητρόπολη Κίτρους, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης και άλλοι θεσμικοί φορείς.

 


Το πρωί της Τετάρτης 9 Μαρτίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Ζησιμόπουλος και ο Διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Μπόζογλου μετέφεραν τα υλικά αγαθά που μάζεψε το σχολείο στο χώρο συλλογής της ανθρωπιστικής βοήθειας, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κατερίνης.

«Στεκόμαστε στο πλευρό των δοκιμαζόμενων αμάχων πολιτών και προσφύγων της Ουκρανίας που δοκιμάζονται από τον πόλεμο που μαίνεται. Ευχόμαστε αυτή η ανθρωπιστική βοήθεια να φθάσει στα χέρια τους ώστε να ανακουφίσει τον πόνο τους και να καλύψει τις ανάγκες τους. Μακάρι να επικρατήσει άμεσα η ειρήνη στην περιοχή», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημήτρης Ζησιμόπουλος.


11.3.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget