Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σάλος στο Twitter με γνωστό βιβλιοπωλείο: Βρέχουν τις μοκέτες για να μην κοιμούνται άστεγοι
Σάλο προκάλεσε στα social media ένα e-mail που στάλθηκε από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του βιβλιοπωλείου και πολυχώρου πολιτισμού «ΙΑΝΟΣ» στον διαχειριστή του κτιρίου και αναφέρεται σε τρόπους εκδίωξης αστέγων που κοιμούνται έξω από το κατάστημα στη Σταδίου.
Στο e-mail που διέρρευσε στο διαδίκτυο, η υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού καλεί τον διαχειριστή του κτιρίου που στεγάζεται το βιβλιοπωλείο, να πει στους θυρωρούς να αποτρέπουν τους άστεγους να κοιμούνται έξω από το κτίριο στη Σταδίου. Όπως αναφέρεται στο e-mail, το κατάστημα τα βράδια βρέχει τη μοκέτα της εισόδου, προκειμένου να είναι βρεγμένη η περιοχή και να μην μπορούν να κοιμούνται εκεί οι άστεγοι. Μάλιστα, η υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού της γνωστής αλυσίδας βιβλιοπωλείων προειδοποιεί ότι το κατάστημα θα βάλει μπροστά ακόμα και σειρήνα.

Το enikos.gr, επικοινώνησε με την υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού του βιβλιοπωλείου και πολυχώρου πολιτισμού «ΙΑΝΟΣ», η οποία όμως δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεύθυνη έχει ενημερώσει τον Δήμο.


Ιανός: Το e-mail που διέρρευσε αναφέρει:

“Θέμα: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ…

Καλησπέρα κ…..

Εύχομαι το μήνυμά μου να σας βρίσκει καλά.

Ενημερώστε τους θυρωρούς να αποτρέπουν τους άστεγους να κοιμούνται έξω από το μέγαρο……

Εμείς χθες τους το είπαμε και μάλιστα πλύναμε τη μοκέτα για να είναι βρεγμένη η περιοχή

Προφανώς αργά το βράδυ ξανά επέστρεψαν… αν δειτε προσεχτικά τη μοκέτα θα διαπιστώσετε ότι κοιμούνται στα βρεγμένα….

Τη βδομάδα που μας πέρασε είχα ένα RDV με τον υπεύθυνο των ΙΕΚ *** όπου από το Φθινόπωρο θα βρίσκονται στο κτήριο δίπλα μας… σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν να το φτιάχνουν για να εγκατασταθούν και όπως μου είπε θα έχουν security, συνεπώς όλη η προίκα των άστεγων θα έρθει σιγά σιγά σε μας

Φοβάμαι ότι οι θυρωροί δεν θα κάνουν κάτι… Από τη στιγμή που λέμε ότι το κτήριο έχει φύλαξη θα έπρεπε να φροντίζουν για την εικόνα μας

Πληρώνουμε κοινόχρηστα και μάλιστα υψηλά

κανονικά η φύλαξη θα έπρεπε να είναι από επαγγελματίες security

Δείτε και ενημερώστε μας

Εμείς από αύριο θα ενεργοποιήσουμε τη σειρήνα…

Ευχαριστώ πολύ

Καλή Κυριακή με υγεία και όλα τα καλά!!!”Οργή στα social media

Η διαρροή του e-mail, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με τους χρήστες του Twitter να έχουν δημιουργήσει το hashtag #cancel_ianos.
Οργή στα social media

Η διαρροή του e-mail, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με τους χρήστες του Twitter να έχουν δημιουργήσει το hashtag #cancel_ianos.
17.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget