Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

“Δυστυχώς, (!!!) η Omicron είναι ένας τύπος εμβολίου. Δημιουργεί ανοσία”

«Δυστυχώς,(!!!) ο ίδιος ο ιός, και ιδιαίτερα η παραλλαγή Omicron, είναι ένας τύπος εμβολίου. Δηλαδή, δημιουργεί ανοσία από τα Β-κύτταρα και τα Τ-κύτταρα και έχει κάνει καλύτερη δουλειά [από την BigPharma) στο να προσεγγίσει τον παγκόσμιο πληθυσμό από τα εμβόλια που έχουμε… Αλλά, έρχεται μια άλλη πανδημία. Θα είναι διαφορετικό παθογόνο την επόμενη φορά».(!!!)

Bill Gates

Διάσκεψη Ασφαλείας, Μόναχο, Φεβρουάριος 2022

Ο Bill Gates μιλώντας κατά τη διάρκεια της Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου τον Φεβρουάριο 2022, εξέφρασε τη λύπη του που η παραλλαγή Omicron του ιού της Covid-19 είναι ουσιαστικά ένας «τύπος εμβολίου» που παρείχε σε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ένα επίπεδο φυσικής ανοσίας έναντι σοβαρών ασθενειών που προκαλούνται από τον ιό Covid-19.

Αλλά αντί να πανηγυρίζει που η φυσική ανοσία προστατεύει δισεκατομμύρια ανθρώπους, ο Bill Gates είναι «λυπημένος»:


«Δυστυχώς,(!!!) ο ίδιος ο ιός, και ιδιαίτερα η παραλλαγή Omicron, είναι ένας τύπος εμβολίου. Δηλαδή, δημιουργεί ανοσία από τα Β-κύτταρα και τα Τ-κύτταρα και έχει κάνει καλύτερη δουλειά [από την BigPharma) στο να προσεγγίσει τον παγκόσμιο πληθυσμό από τα εμβόλια που διαθέτουμε».

«Αν κάνετε έρευνες σε αφρικανικές χώρες, θα διαπιστώσετε ότι πάνω από το 80% των ανθρώπων έχουν εκτεθεί είτε στον ιό είτε σε διάφορες παραλλαγές του… Αυτό, σημαίνει ότι ο κίνδυνος σοβαρής νόσησης μειώνεται τώρα δραματικά λόγω αυτής της έκθεσης σε μόλυνση.

«Είναι λυπηρό, δεν κάναμε καλή δουλειά στη θεραπευτική. Μας πήρε μόλις δύο χρόνια για να αποκτήσουμε ένα καλό θεραπευτικό μέσο… Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά εμβολίων από τη ζήτηση των εμβολίων…. Και την επόμενη φορά θα πρέπει να τα καταφέρουμε να το κάνουμε σε έξι μήνες, αντί για δύο χρόνια».

«Αυτή τη φορά μας πήρε πολύ περισσότερο χρόνο από όσο θα έπρεπε». Ακούγεται ότι ο Covid ήταν πειραματική λειτουργία.


Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο BillGates [ως σύγχρονος Μάγος του Οζ] δήλωσε ότι έρχεται μια νέα πανδημία [που είναι υπό κατασκευή]:

«Θα έχουμε άλλη μια πανδημία. Θα είναι διαφορετικό παθογόνο την επόμενη φορά».

Baxter Dimitry: Είναι συγγραφέας στο NewsPunch. Καλύπτει την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία. Email: baxter@newspunch.com

zougla.gr
22.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget