Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Αντιπεριφερειάρχης μεταφορών Σωκράτης Δωρής στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας επισκέφτηκε στο γραφείο της το πρωί της Τετάρτης 09-02-2022 ο νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εθιμοτυπική αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των νέων καθηκόντων του Αντιπεριφερειάρχη κου Δωρή.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας αφού ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη κο Δωρή για την επίσκεψη, του έδωσε τις ευχές της για την έναρξη της θητείας του και εξέφρασε την διάθεση για αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο Περιφερειακών Αρχών, προς όφελος των πολιτών για την επίλυση των προβλημάτων τους: «Ευχόμαστε ως Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας καλή και δημιουργική θητεία, με αγαστή συνεργασία πάντοτε με γνώμονα την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος που αφορά στους συμπολίτες μας».

Ο δε Αντιπεριφερειάρχης κος Δωρής ευχαρίστησε την κα Μαυρίδου για τη φιλοξενία και επιβεβαίωσε την αμοιβαία πρόθεση συνεργασίας για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που άπτονται των καθηκόντων τους.

10.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget