Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ένα εύκολο στην προετοιμασία, αλλά πολύ νόστιμο ιταλικό γλυκό! Δοκίμασέ το!





Ιταλικό Κέικ

Απαραίτητα υλικά:


250 γραμμάρια βούτυρο
250 γραμμάρια ζάχαρη
150 γραμμάρια αλεύρι
100 γραμμάρια αμύλου σίτου
5 αυγά
1 βανίλια
φλούδα από 1 λεμόνι
1 μπέικιν πάουντερ
50-60 γραμμάρια αμύγδαλα κομμένα σε φέτες

Εκτέλεση:

Τρίβουμε το βούτυρο στον χοντρό τρίφτη και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και με ένα μίξερ, στη μέγιστη ταχύτητα, χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά χτυπώντας συνεχώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και τη βανίλια.
Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το άμυλο και το μπέικιν πάουντερ.
Τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα.
Λαδώνουμε μία φόρμα διαμέτρου 24 εκατοστών και ρίχνουμε τη μισή ζύμη. Πασπαλίζουμε με αμύγδαλα κομμένα σε φέτες και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη ζύμη.
Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς. Ψήνουμε για 40 λεπτά.
Αφαιρέστε και αφαιρέστε από την φόρμα. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, κόβουμε και σερβίρουμε.

Δοκιμάστε αυτή τη νόστιμη συνταγή.

Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ: https://receptite.online/


χρυσο σκουφάκι
15.2.22
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget