Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σύσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, με την Υφυπουργό Εργασίας Υποθέσεων Μαρία ΣυρεγγέλαΜε την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής, Οικογένειας και Ισότητας των Φύλων Μαρία Συρεγγέλα συναντήθηκε στο γραφείο της στο Υπουργείο Εργασίας η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν το σχέδιο δράσης για την Ισότητα των Φύλων, το οποίο θα αποτελέσει τον οδηγό για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας, την ισότιμη συμμετοχή γυναικών σε θέσεις λήψης αποφάσεων και την ενίσχυση της γυναικείας εργασίας και επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα η κα Σοφία Μαυρίδου με την ιδιότητα της Προέδρου της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε στην Υφυπουργό τα έργα και τις δράσεις που σχεδιάζονται και υλοποιούνται στην Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να εξαλειφθούν οι ανισότητες που υπάρχουν μεταξύ των φύλων και να προαχθεί η ισότητα στην πράξη.

Όπως, μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά και η ίδια η Αντιπεριφερειάρχης: «Προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε ασταμάτητα για την εξάλειψη των δυσμενών διακρίσεων των γυναικών μεταξύ άλλων και στον επαγγελματικό στίβο και την προάσπιση της εξέλιξης και προόδου τους στον εργασιακό χώρο».
19.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget