Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του «ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ»

Το απόγευμα της Τρίτης 08 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ», κος Αλκίνοος Τασόπουλος.

Ο «ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ» είναι ένας από τους ιστορικότερους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Πιερία και έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στο χρόνο, με σημαντικές διακρίσεις και ουσιαστική προσφορά στο χώρο του αθλητισμού.

Η Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε τον πρόεδρο για τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας προς το σύλλογο, όχι μόνο κατά τη διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, πράγμα απαραίτητο για τη συνολική προβολή του αθλητισμού, που αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Όπως, μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ως Περιφερειακή Αρχή δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προβολή των αθλητικών ιδεωδών, που αποτελούν υγιή πρότυπα για τα άτομα όλων των ηλικιών αλλά ιδίως για τους νέους του τόπου μας, και ταυτόχρονα συμβάλλουν στην γενικότερη προβολή, ανάπτυξη και εξωστρέφεια της Πιερίας μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Τασόπουλος ευχαρίστησε την κα Μαυρίδου για τη διαρκή της στήριξη προς το σύλλογο, τονίζοντας την ουσιαστική συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην ανάδειξη του αθλητισμού και των ιδεωδών10.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget