Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Διάθεση δέκα οικίσκων στον Δήμο Κατερίνης
Θετικά ανταποκρίθηκε στο αίτημα που διατύπωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, η Γενική Γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, για τη διάθεση δέκα (10) οικίσκων, οι οποίοι βρίσκονται στο χώρο όπου μέχρι πρότινος λειτουργούσε η δομή φιλοξενίας Κάτω Μηλιάς.

Ειδικότερα, προηγήθηκε έγγραφο αίτημα, που απεστάλη από τον Δήμο Κατερίνης στις 10 Δεκεμβρίου 2021, προς τον Ειδικό Γραμματέα Συντονισμού Εμπλεκομένων Φορέων Ευάγγελο – Απόστολο Κωνσταντίνου, προκειμένου όπως επισημάνθηκε «να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του Δήμου». Τη θετική απάντηση, υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Εμμανουήλ Λογοθέτης, ενώ ο Δήμος Κατερίνης ήδη προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες, σχετικά με τη μεταφορά των (δέκα) 10 οικίσκων από την πρώην δομή φιλοξενίας στην Κάτω Μηλιά.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε με δήλωσή του ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς τη Γενική Γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο «για την άμεση και θετική ανταπόκρισή της στο αίτημα του Δήμου», καθώς όπως ανέφερε «η διάθεσή τους, θα βοηθήσει σημαντικά στην επίλυση προβλημάτων και στην κάλυψη αναγκών του Δήμου και των υπηρεσιών του».


10.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget