Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο
Με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κο Ανδρέα Λυκουρέντζο συναντήθηκε στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Αθήνα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και εν γένει ο πρωτογενής τομέας της Πιερίας, με τη συζήτηση να διεξάγεται σε κλίμα ουσιαστικού διαλόγου και με πρόθεση γόνιμης συνεργασίας.

Στη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, με τον κ. Λυκουρέντζο να εκφράζει τη στήριξη του ΕΛΓΑ στον αγρότη και στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, εστιάζοντας στην αποδοτικότερη δυνατή λειτουργία του Οργανισμού, μέσα από την αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Από την Πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κο Λυκουρέντζο για την εγκάρδια συζήτηση που είχαν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα αποτελεί προτεραιότητα για εμάς ως περιφερειακή αρχή. Έχουμε το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στις ανάγκες των παραγωγών, με στόχο την άμεση επίλυση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα άμα τη εμφανίσει τους. Η παρουσία του ΕΛΓΑ ως αρωγού στην προσπάθειά μας είναι για εμάς πολύ σημαντική».

27.2.22
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget