Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Το κόλπο με το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου που δείχνει αν σας απατάει
Το τρικ με το καθρεφτάκι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει γίνει viral.
Ένα έξυπνο κόλπο που μπορεί να δείξει αν ο σύντροφός σας μπορεί να σας απατάει αποκάλυψε μια γυναίκα. Η χρήστης @aurielouisse του TikTok ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει ήδη viral και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα social media.

Η γυναίκα που βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο, ανοίγει το καθρεφτάκι από το εσωτερικό σκίαστρο της πλευράς του συνοδηγού και το αφήνει μέχρι τη μέση. Στη συνέχεια κατεβάζει το πορτάκι από το αλεξήλιο-σκίαστρο, αφήνοντας τον καθρέφτη μέχρι τη μέση.

Έτσι αν την επόμενη φορά μπει στο αυτοκίνητο και βρει σε διαφορετική θέση τον καθρέφτη, σημαίνει ότι κάποιο άλλο άτομο κάθισε και τον έκλεισε. Συνήθως οι γυναίκες είναι αυτές που χρησιμοποιούν τον καθρέφτη για να βλέπουν το πρόσωπό τους.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές, με 750.000 likes και περισσότερα από 1.000 σχόλια στο TikTok.


Κάποιος χρήστης πάντως, τόνισε: «Τα αγόρια χρησιμοποιούν επίσης το καθρεφτάκι. Η μαμά ή η αδελφή ή κάποιος άλλος από την οικογένεια θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν. Μπορεί να τον χρησιμοποίησε ο ίδιος. Εάν δεν τον εμπιστεύεσαι, χώρισε τον».GAZZETTA


10.2.22
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget