Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πόσα χρόνια θα ζήσετε; Το απλό τεστ για να μάθετεUnsplash

Ένα απλό τεστ με έξι ερωτήσεις υπόσχεται ότι μπορεί να αποκαλύψει πόσα χρόνια θα ζήσετε.


Εάν υπήρχε η δυνατότητα, θα θέλατε να μάθετε πόσα χρόνια θα ζήσετε;

Το τεστ με τις έξι ερωτήσεις που δημιούργησε ο δρ. Thomas Perls, καθηγητής Γηριατρικής από το πανεπιστήμιο της Βοστόνης, υπόσχεται ότι θα αποκαλύψει το προσδόκιμο επιβίωσής σας, εάν απαντήσετε με ειλικρίνεια σe όλα τα ερωτήματα.

Φυσικά, όπως αναφέρει και το περιοδικό Popular Science όπου δημοσιεύτηκε αρχικά το τεστ, οι ερωτήσεις αυτές μπορούν να σας δώσουν ένα ενδεικτικό αποτέλεσμα και όχι να προβλέψουν με ακρίβεια το μέλλον.

Το τεστ

Σημείωση: Ξεκινώντας, πρέπει ξεκινήσετε με τον αριθμό 86 εάν είστε άνδρας και με τον αριθμό 89 εάν είστε γυναίκα, καθώς οι γυναίκες ζουν κατά κανόνα περισσότερο.

Έχετε μια ζεν στάση ζωής που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα το άγχος; Εάν ναι, προσθέστε πέντε χρόνια. Εάν όχι, αφαιρέστε πέντε.

Έχετε συγγενείς εξ ’αίματος που έζησαν 95 χρόνια ή και παραπάνω; Εάν ναι, προσθέστε 10 χρόνια. Εάν όχι, μην προσθέσετε και μην αφαιρέσετε τίποτα.

Ασκείστε πέντε φορές την εβδομάδα για διάστημα τουλάχιστον 30 λεπτών; Εάν ναι, προσθέστε πέντε χρόνια. Εάν όχι, αφαιρέστε πέντε.

Συνηθίζετε να κρατάτε σε εγρήγορση το μυαλό σας, μέσω γρίφων, μαθηματικών κουίζ ή ενεργής μάθησης ενός αντικειμένου που σας αρέσει; Αν ναι, προσθέστε πέντε χρόνια, αν όχι μην προσθέσετε και μην αφαιρέσετε τίποτα.

Ο τρόπος που τρέφεστε σας βοηθά να διατηρείτε ένα υγιές, φυσιολογικό βάρος, ώστε να μη νιώθετε αργοκίνητοι ή καταβεβλημένοι; Αν ναι, μην προσθέσετε τίποτα. Αν όχι, αφαιρέστε πέντε χρόνια.

Καπνίζετε; Εάν ναι, αφαιρέστε 15 χρόνια. Εάν όχι, μην προσθέσετε και μην αφαιρέσετε τίποτα.


I eidiseis
16.2.22
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget