Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου–Αυτή η μάχη είναι υπόθεση όλων μας


Με βάση τις εκτιμήσεις του Οργανισμού, 1 στα 5 άτομα αναπτύσσουν καρκίνο κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ενώ περισσότερα από 50 εκατομμύρια άνθρωποι επιβιώνουν 5 χρόνια μετά την αρχική διάγνωση του καρκίνου.

Με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου, η 4η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας τόσο για την πρωτογενή όσο και τη δευτερογενή πρόληψη.


Με βάση τις εκτιμήσεις του Οργανισμού, 1 στα 5 άτομα αναπτύσσουν καρκίνο κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ενώ περισσότερα από 50 εκατομμύρια άνθρωποι επιβιώνουν 5 χρόνια μετά την αρχική διάγνωση του καρκίνου.
Ωστόσο, τουλάχιστον το ένα τρίτο των κοινών ειδών καρκίνου μπορεί να προληφθεί, εφόσον αποφευχθεί η έκθεση σε παράγοντες που συνδέονται αιτιολογικά με κάποιες από τις μορφές αυτές, όπως το κάπνισμα και η κακή διατροφή, ενώ καθοριστικά στην έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία συμβάλλει η πραγματοποίηση τακτικών εξετάσεων.
«Η μάχη με την ασθένεια είναι διαρκής, αλλά όχι μοναχική. Στεκόμαστε στο πλευρό αυτών των αγωνιστών, αγκαλιάζοντας και συνδράμοντας την προσπάθεια τους στο δύσκολο ταξίδι προς τη θεραπεία. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και καλούμε κάθε νέα και νέο να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών» δήλωσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.
Η ΟΝΝΕΔ σε συνεργασία με τη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης σχετικά με την αξία της δωρεάς μυελού των οστών ενώ συνεχίζει να συμβάλλει ουσιαστικά στην εγγραφή εθελοντών δοτών.
Πηγή: skai.gr
4.2.22
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget