Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης – Εκπαιδευτικό πρόγραμμα αγωγής υγείας: «Υγιεινή κατά την Έμμηνο Ρύση»
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα προαγωγής της υγείας, με τίτλο «Υγιεινή κατά την Έμμηνο Ρύση», θα υλοποιήσει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης. Το πρόγραμμα, το οποίο αφορά κυρίως στην ενημέρωση για την ατομική υγιεινή κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, αρχικά απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε μαθήτριες της Α’ τάξης Γυμνασίων. Σε 2η φάση θα μπορούν να το παρακολουθήσουν και μαθήτριες Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, θα έχει διάρκεια 60′ λεπτών και θα είναι χωρισμένο σε 2 τμήματα, 09:30 – 10:30 π.μ. και 11:00 – 12:00 μ. Ως ημερομηνία έναρξης του προγράμματος για τη συμμετοχή των γυμνασίων ορίζεται η Τρίτη 1η Μαρτίου 2022 και ως ημερομηνία λήξης, η Τετάρτη 30 Μαρτίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης 2351024594 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της (Δευτέρα & Πέμπτη 13:30 – 20:30 και Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 08:30 – 15:30).

Ο αριθμός των εργαστηρίων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες Εργαστηρίων:

Τρίτη 1 Μαρτίου

Τετάρτη 2 Μαρτίου

Παρασκευή 4 Μαρτίου

Τρίτη 8 Μαρτίου

Τετάρτη 9 Μαρτίου

Παρασκευή 11 Μαρτίου

Τρίτη 15 Μαρτίου

Τετάρτη 16 Μαρτίου

Παρασκευή 18 Μαρτίου

Τρίτη 22 Μαρτίου

Τετάρτη 23 Μαρτίου

Παρασκευή 25 Μαρτίου

Τρίτη 29 Μαρτίου

Τετάρτη 30 Μαρτίου


15.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget