Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αποχιονισμός και διάνοιξη δρόμων στις περιοχές του Αγίου Δημητρίου, στο Ελατοχώρι και στην Επαρχιακή Οδό Λεπτοκαρυάς
Τα μηχανήματα της ΠΕ Πιερίας ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Τρίτης μεταβαίνοντας στις περιοχές του Αγίου Δημητρίου, στο Ελατοχώρι και μέχρι το ύψος του Χιονοδρομικού Κέντρου καθώς και στην 8η Επαρχιακή Οδό Λεπτοκαρυάς και μέχρι τα όρια του νομού.

Για ακόμα μία φορά οι αποχιονιστικές εργασίες και η ρήψη άλατος έχουν ξεκινήσει εγκαίρως ενώ προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς, σύμφωνα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, στα σημεία που κρίνεται απαραίτητη η παρέμβαση, για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων στην οδική κυκλοφορία λόγω των χιονοπτώσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Στόχος πάντα η ασφαλής και απρόσκοπτη μετακίνηση των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. «Με τις άμεσες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις μας αποσκοπούμε στον αποχιονισμό και την αντιπαγετική προστασία κάθε τμήματος του οδοστρώματος που διατρέχει τον κίνδυνο αποκλεισμού και θα μπορούσε να παρεμποδίσει την πρόσβαση των πολιτών σε κατοικημένες περιοχές», δηλώνει χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υπενθυμίζει στους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά την οδήγηση αλλά και την πεζή διέλευση λόγω πιθανής ολισθηρότητας του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων.


3.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget