Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Συνεργασία του Επιμελητηρίου Πιερίας με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας


Σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εγκαινιάζει το Επιμελητήριο Πιερίας.
Ξεκινούν σεμινάρια επιμόρφωσης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης

Χατζηχριστοδούλου: «Εξασφαλίζουμε στα μέλη μας υψηλού επιπέδου επιμορφωτικά σεμινάρια»

Σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εγκαινιάζει το Επιμελητήριο Πιερίας.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, του αντιπρύτανη και προέδρου του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης, Δημήτριου Κυρκίλης, της προϊσταμένης του Επιμελητηρίου Μάχης Κολοκάτση και στελεχών του ΚΕΔΙΒΙΜ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι θεματικές των σεμιναρίων και οι επιμέρους λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Πιερίας με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μία συνεργασία μέσω της οποίας εξασφαλίζουμε στα μέλη μας υψηλού επιπέδου επιμορφωτικά σεμινάρια που θα παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες ανάγκες της επιχειρηματικής δραστηριότητας» ανέφερε ο κ. Χατζηχριστοδούλου, υπογραμμίζοντας ότι το Επιμελητήριο Πιερίας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαρκή επιμόρφωση των μελών-επαγγελματιών. «Οι προκλήσεις είναι πολλές και το επιχειρηματικό περιβάλλον μεταβάλλεται συνεχώς. Αρκεί να δούμε τις βίαιες-σε πολλές περιπτώσεις-αλλαγές που επιβλήθηκαν στην επιχειρηματική δραστηριότητα λόγω της πανδημίας. Απέναντι σε αυτές τις αλλαγές το Επιμελητήριο απαντά με γνώση την οποία θα παρέχουμε στα μέλη μας μέσω των σεμιναρίων που δρομολογούνται με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Οι θεματικές θα αφορούν τόσο τον εμπορικό όσο και τον μεταποιητικό τομέα, τις οριζόντιες ψηφιακές δεξιότητες, τον τρόπο «ανάγνωσης» του ισολογισμού, το ψηφιακό εμπόριο κ.α» πρόσθεσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου


3.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget