Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία


Στην κεντρική πλατεία της πόλης μας μέλη της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝΠανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία η 1η Φεβρουαρίου και στην κεντρική πλατεία της πόλης μας μέλη της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ έκαναν ενημέρωση για την ενίσχυση του ΕΣΥ με γενναία αύξηση της Χρηματοδότησης και με προσλήψεις μονίμου προσωπικού.

Τη διάθεση δωρεάν διαγνωστικών τεστ για όλους. Για μέτρα προστασίας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία. Την επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας .

Σε ειδικό κιόσκι οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ μοίραζαν μέχρι το μεσημέρι έντυπο ενημερωτικό υλικό.


1.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget