Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Το 51ο Φεστιβάλ Ολύμπου Άνοιξε Πανιά …

Μετά την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την κατανομή αρμοδιοτήτων και τη σύσταση επιτροπών, οι άνθρωποι του φεστιβάλ άρχισαν με εντατικό ρυθμό την προετοιμασία του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ και συνεργατών, επισκέφθηκαν τους χώρους διοργάνωσης των εκδηλώσεων και κατέγραψαν τις εργασίες που πρέπει να γίνουν σε αυτούς, ώστε να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου, του πρώτου φεστιβάλ της νέας πενηντακονταετίας.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν η υπεύθυνη Υποδομών και Εκδηλώσεων Λένα Γεωργούλη, ο αντιπρόεδρος Οδυσσέας Μανωλόπουλος, ο πρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρήστος και οι συνεργάτες Νίκος Λακασάς και Ροδή Ναβροζίδου.Στο Βυζαντινό ναό Κονταριώτισσας την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε η Μαρία Γκριμούλα, στο κάστρο Πλαταμώνα οι υπάλληλοι της αρχαιολογίας Νίκος Καπέτας και Άννα Κοτρουλού, στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, ο αρχιφύλακας Σάββας Σπυριδόπουλος, με τους οποίους έγινε συζήτηση για ζητήματα που αφορούν τους χώρους των εκδηλώσεων.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία τα μέλη της αντιπροσωπείας κατέλυσαν σε ταβέρνα του Δίου, όπου έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίττα του ΟΡΦΕΟ.

Το φλουρί έτυχε ο πρόεδρος του οργανισμού.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΦΕΟ

21.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget