Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κατερίνη: Η ΣΕΑ σας καλεί να πάρετε μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 24/2/ και ώρα 11 πμ στην πλατεία Ελευθερίας

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΣΕΑ)Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Η ΣΕΑ σας καλεί να πάρετε μαζικά μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος και την δημόσια υγεία, στις 24/2/ και ώρα 11 πμ στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης.


Η επίθεση που δέχονται οι συνταξιούχοι και ο λαός από την κυβέρνηση και τα μονοπώλια δεν θα έχει τελειωμό. . Οι μειώσεις των συντάξεων ,η κατάργηση του ΕΚΑΣ, η 13η 14η σύνταξη, η παράδοση του ασφαλιστικού συστήματος στους επιχειρηματικούς ομίλους , η ακρίβεια στα είδη πλατιάς λαϊκή κατανάλωσης, οδηγούν χιλιάδες οικογένειες σε αδιέξοδο .Πολλοί συνταξιούχοι αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα, το πετρέλαιο, το τηλ, δεν έχουν σωστή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σίτιση κ.α ,ούτε λόγος βέβαια για αυτό που λέμε ποιότητα ζωής , αυτή είναι μόνο για λίγους . .

Το δημόσιο σύστημα υγείας δεινοπαθεί , σκόπιμα το αφήνουν χωρίς ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό , για να οδηγούν τον λαό στις ιδιωτικές δομές υγείας στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Την υγεία του λαού οι κυβερνόντες και η ΕΕ την θεωρούν εμπόρευμα – κόστος για τον λαό. .

Αυτή την πολιτική πληρώνει ο λαός εδώ και δυο χρονιά που έχουν μετατρέψει τα Νοσοκομεία σε Νοσοκομεία μιας νόσου. Το εμβόλιο μια κατάκτηση της επιστήμης και ευλογία για τον λαό είναι εμπόρευμα ,πεδίο διαπάλης ανάμεσα στις φαρμακοβιομηχανίες και τα κράτη για ακόμα περισσότερα κέρδη.. Η θέση της κυβέρνησης για ατομική ευθύνη ,για να προστατευτούμε από την πανδημία βάζοντας το χέρι ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη του αυτόν τον σκοπό εξυπηρετεί . Αυτήν η πολίτικη πληρώνει σήμερα ο λαός , με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια μολύνσεις .

Τώρα είναι η ώρα να αντιδράσουμε οργανωμένα μαζικά ενάντια στην πολιτική που στιχοποιοί τους συνταξιούχους και γενικότερα τον λαό για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Διεκδικήσεις – «ασπίδα» για το λαϊκό εισόδημα
Κρατική χρηματοδότηση για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας, επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας
Προσλήψεις Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, στο Νοσοκομείο Κατερίνης και τα Κέντρα Υγείας Κατερίνης Λιτοχώρου Αιγινίου
Επαναφορά της 13ης και της 14ης σύνταξης.
Επαναφορά του ΕΚΑΣ
Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, καθώς και του ΕΝΦΙΑ για τα φτωχά εργατικά – λαϊκά νοικοκυριά.
Μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50%, κατάργηση των φόρων στα καύσιμα και συνολικά στην Ενέργεια.
Γενναία μείωση των δημοτικών τελών για τα φτωχά νοικοκυριά.
Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ. Διαγραφή χρεών των φτωχών εργατικών – λαϊκών νοικοκυριών.
Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο. Οχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς της περιουσίας του λαού.

Όλοι και όλες στην συγκέντρωση στις 24/2 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11 π.μ στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη .

Όχι στην ληστεία του λαού για να χρηματοδοτούνται οι επιχειρηματικοί όμιλοι

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΣΩΜΜΑΤΕΙΩΝ.
21.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget