Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τα… 100 ευρώ του Πάσχα: Πολιτική με επιδόματα και μερίσματα!Σε ποια νοικοκυριά αφορά - Ποια είναι τα κριτήρια


Τη στιγμή που η κυβέρνηση αποφασίζει να μην λάβει οριζόντια, προστατευτικά μέτρα στήριξης μπροστά στο ασύλληπτο κύμα ακρίβειας και τις τεράστιες ανατιμήσεις που σαρώνουν κυριολεκτικά ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αποφασίζει να εξετάσει με ποιον τρόπο θα δώσει λίγο πριν το Πάσχα το λεγόμενο… Κοινωνικό Μέρισμα των 100 ευρώ!

Κουπόνι ή… ψίχουλα;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα, δίνοντας επιδόματα και μερίσματα. Από τη μία, το κύμα ακρίβειας και η ενεργειακή κρίση δεν αντιμετωπίζονται όμως με τόσο επιδερμικά μέτρα, και από την άλλη με 100 ευρώ δεν λύνονται τα προβλήματα βιοπορισμού των Ελλήνων πολιτών.

Αν η ονομασία θα είναι κοινωνικό μέρισμα ή κουπόνι 100 ευρώ για τρόφιμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη, όπως και τα κριτήρια και οι δικαιούχοι. Το πιθανότερο σενάριο αφορά σε ένα κουπόνι των 100 ευρώ, ενώ μετριέται το κόστος με διάφορα εναλλακτικά σχέδια για τα ευάλωτα νοικοκυριά που θα ωφεληθούν, τα οποία προβλέπουν 250.000 πολίτες που παίρνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, περίπου 450.000 χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά και 700.000 που αμείβονται με τον κατώτατο μισθό.

Δεν είναι λίγα τα σενάρια που αναφέρουν ότι θα ακολουθηθεί το μοντέλο του επιδόματος των Χριστουγέννων που δόθηκε στους χαμηλοσυνταξιούχους, τα άτομα με αναπηρία και τα νοικοκυριά που λαμβάνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και η καταβολή της ενίσχυσης θα γίνει αυτόματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.


NEWSBREAK16.2.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget