Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αυτό το ήξερες; - Αυτό είναι το άγνωστο προϊόν που κατασκευάζει η Volkswagen
Και δεν έχει σχέση με αυτοκίνητα


H Volkswagen είναι γνωστή ως γερμανικός κολοσσός της αυτοκινητοβιομηγχανίας. Έτσι την ξέρουν οι περισσότεροι και έτσι κι αλλιώς, με αυτόν τρόπο είναι άμεσα συνυφασμένο το όνομά της από το 1937 και μετά.


Ωστόσο, τα αυτοκίνητα δεν είναι το μοναδικό προϊόν που παράγει η εταιρεία. Και ίσως το άλλο προϊόν της, που δεν έχει καμία σχέση με αυτοκίνητα, πουλάει καλύτερα...

Τα τελευταία 45 (!) χρόνια, το εργοστάσιο της εταιρείας που βρίσκεται στην πόλη Wolfsburg της Γερμανίας, εκτός από αυτοκίνητα κατασκευάζει και τα «Currywurst», χοιρινά λουκάνικα που είναι πολύ δημοφιλή, ειδικά στους υπαλλήλους της εταιρίας, τους κατοίκους της πόλης και φιλάθλους την τοπικής ομάδας.

Η εταιρεία παράγει γλυκά και πικάντικά λουκάνικα με μεγαλύτερη έμφαση στο δεύτερο. Χρησιμοποιεί δική της συνταγή, που εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1973 και από τότε αλλάζει και σιγά σιγά τελειοποιείται. Κάθε μέρα 30 άτομα συμμετέχουν στην παραγωγή περίπου 30.000 λουκάνικων, τα οποία έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται ανάρπαστα

Το 2008 η εταιρεία πούλησε περίπου 3,5 εκατ. λουκάνικα και το 2015 έφτασε να πουλήσει 7,2 εκατ., περισσότερα από τα αυτοκίνητα που πούλησε εκείνη την χρονιά. Πλέον κάποιος μπορεί να βρει σε διάφορα καταστήματα στην Γερμανία καθώς και σε ακόμα 11 χώρες, ενώ είθισται οι υπάλληλοι της να τα προσφέρουν στους πελάτες της Volkswagen.


PRONEWS
9.1.22
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget