Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Φεστιβάλ Ολύμπου o Γρηγόρης Παπαχρήστου


Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Συνεδριακό Κέντρο Εκάβη, ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές με 18 μέλη ως υποψηφίους .


Ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Γρηγόρης Παπαχρήστος παίρνοντας το λόγο εξήγησε ότι δεν είναι έτοιμες οι συνθήκες για μια μετάβαση και πως η επερχόμενη θητεία θα οδηγήσει σε αλλαγές αφού αλλάξει η οργανωτική δομή του Φεστιβάλ.

Οι εκλογές έδωσαν τα παρακάτω αποτελέσματα.

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗ 91
ΜΕΤΕΝΙΔΗΣ ΡΑΦ 90
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΚ 72
ΣΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡ 72
ΔΗΜΟΥ ΒΑΣΙΛ 70
ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗΣ ΠΛΑΤΩΝ 68
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ 67
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣ 67
ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ 66

Επιλαχόντες

ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΠΙΠΙΤΣΑ 56
ΚΑΡΑΤΖΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓ 50
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤ 50
ΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΤΖΙΝΑ 50
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΛΓΑ 50
ΛΑΚΑΣΑΣ ΝΙΚΟΛ 46
ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜ 36
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΥΡ 31
ΖΑΝΝΑΣ ΚΩΝ 24

31.1.22
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget